Alo/A.J. UNIŠTIO JOJ KOSU Zadrugar rešio da se osveti Golubovićki, ona pobesnela: Za ovo moraš da budeš bolestan u mozak 13:30 Vip 1
Alo/A.J. MAJA ISPOLIVALA JELENU GOLUBOVIĆ Spomenula joj njega, Marinkovićeva pobesnela, pale teške uvrede, pa joj zapretila 09:35 Vip 0
Alo/A.J. DRAMA U ZADRUZI Jelena Golubović i Uroš Ćertić u sukobu, obezbeđeje odmah reagovalo (VIDEO) 08:45 Vip 1
Alo/Đ.M. JELENA GOLUBOVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI U PROGRAMU UŽIVO! Rijaliti zvezda uradila ovo naočigled svih prisutnih, zadrugari u šoku (VIDEO +18) 15:52 Vip 0
Alo/A.J. PROGANJAO ME JE Jelena Golubović žestoko potkačila Ivana Marinkovića i otkrila kakve poruke joj je slao, spomenula i Miljanu 15:00 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. JELENA GOLUBOVIĆ PRAVI HAOS U ŠIMANOVCIMA! Rijaliti učesnica se valja po betonu, diže haljinu, a tu nije kraj skandalima (VIDEO) 05:17 Vip 0
Alo/Đ.M. NESTALA IZ JAVNOSTI NAKON SVIH SKANDALA Jelena Golubović pazarila imanje od 300.000 evra, promenila zanimanje, a tu nije kraj iznenađenjima 10:30 Vip 1
Republika/Alo/A.J. NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ Rijaliti učesnicu opljačkali, ona urlala na sav glas, mislila da će je ubiti 12:37 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. LAŽ JE DA SU PUKLI 400.000 EVRA ZA SVADBU Katarina Grujić i Gobelja ponovo na udaru, otkriveni novi detalji iz pevačicine prošlosti 09:20 Vip 0
Kurir/Alo/K.S. MUVA ME TAJKUN IZ MOSKVE I GRČKI BRODOVLASNIK! Jelena Golubović na meti biznismena, želi ih obojicu! 10:11 Vip 2
Telegrag/Alo/I.G. JELENA GOLUBOVIĆ UŽASNUTA RATOM: Zvala sam prijatelje iz Kijeva da dođu na Avalu, makar ja spavala na podu! 14:25 Vesti 5
Alo/I.G. JELENA GOLUBOVIĆ HOĆE DA POMIRI DALILU I DEJANA! Ovo su svi detalji plana, spremna za najveći izazov u karijeri! 19:31 Vip 4
Kurir/Alo/I.G. U IMANJE ULOŽILA PREKO 300.000 EVRA! Jelena Golubović pametno potrošila novac iz rijalitija, pobegla iz grada na planinu! 20:18 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. HTELI SU DA MI PODMETNU PAPIRE! Oglasila se Jelena Golubović nakon što je Slađa Petrušić oduđena na šest meseci zatvora zbog tuče i prebijanja! 11:51 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. SLAĐA PETRUŠIĆ IDE IZA REŠETAKA! Hrvatskoj starleti potvrđena presuda zbog prebijanja Jelene Goluović 13:30 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. STIŽE U ŠIMANOVCE SA POSEBNIM ZADATKOM?! Najkontroverznija rijaliti učesnica ikada ulazi u Zadrugu u novoj ulozi da cimerima zagorča život!? 16:46 Vip 1
Objektiv/Alo.rs/I.G. OGLASILA SE JELENA GOLUBOVIĆ NAKON UDESA Zakucala se u drvo, a nakon toga i u kuću pokojnog Rođe Raičevića 18:55 Vip 0
Svet i Scandal/Alo/D.S. JELENA GOLUBOVIĆ IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU Kola letela, iz korena su iščupala drvo! 10:40 Vip 1
Objektiv/Alo.rs/D. I. JELENA GOLUBOVIĆ PRONAŠLA POSAO NAKON ŠTO JE IZBAČENA IZ STANA Rediteljka priznala čime se bavi, pa otkrila da su njenoj advokatici digli auto u vazduh! 10:51 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
" SUMNJAM DA JE ALIJI NEKO POMAGO U SKRIVANJU" Brat ubijenih Jovana i Milenke izneo šokantne tvrdnje 08:52 Hronika 0
''JA SAM MUŽ DŽOA BAJDENA, NA TU TITULU SAM NAJPONOSNIJI'': Američki predsednik izustio NAJVEĆI blam dosad, milioni ljudi ostali u neverici šta je izgovorio! 07:38 Vesti 0
NAJSREĆNIJI LJUDI NA SVETU IMAJU 3 PRAVILA Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi 08:33