Kurir/Alo/D.S. ISPLIVALI NOVI DETALJI AFERE! General Simić je Ljupku Stević varao sa njenom udatom koleginicom?! Novi estradni rat na pomolu! 20:11 Vip 0
Alo/Đ.M. PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA FOTKE? Njen snimak šokirao je celu Srbiju, bila je u žiži velikog skandala, a sada je potpuno drugačija! 14:10 Vip 1
Alo/K.G. ESTRADA U SUZAMA Anine kolege opraštaju se od Mrke dirljivm porukama, sa svakim je imao poseban odnos, a svi se slažu oko jedne stvari kada je on u pitanju! (FOTO) 10:10 Vip 0
ALo.rs/D. I. LJUPKA STEVIĆ UMALO STRADALA NA AUTO-PUTU Vozilo prešlo u njenu traku, ovo je pevačicu spasilo smrti! 19:53 Vip 0
Alo/Đ.M. GOSPODE BOŽE! Ljupka Stević stala na vagu i od šoka nije mogla da progovori kada je videla koliko ima kilograma! (FOTO) 19:37 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. MISLILA SAM DA ĆU UMRETI Ljupka Stević progovorila o teškom periodu iza nje, a evo šta kaže o pljački stana 18:58 Vip 0
Informer/alo/D.S. ULAZI U ZADRUGU ZA MESEČNI HONORAR 40.000 EVRA?! Izneće sve o vezi sa oženjenim generalom, od produkcije tražila specijalne uslove! 09:18 Vip 2
Svet&Scandal/Alo/M.K. BANKROTIRAĆU AKO OSTANEM OVDE! Ljupka Stević u panici zbog otkazanih nastupa! 19:27 Vip 0
Svet&Skandal/Alo/M.K. UĆUTI ILI SI GOTOVA! Ljupki Stević već nekoliko dana stižu pretnje, pevačica strahuje za svoj život 21:35 Vip 1
Pink.rs/Alo.rs/D. I. LJUPKA BILA U POLICIJSKOJ STANICI, PA OTKRILA KAKVE VEZE GENERAL SIMIĆ IMA S PLJAČKOM STANA Pevačica tvrdi da je treći put pokradena! 20:06 Vip 0
Objektiv/Alo.rs/ D. I. LJUPKA IDE NA POLIGRAF JER TVRDI DA JOJ JE SIMKE TIPOVAO STAN, A SADA SE OGLASIO NJEGOV OTAC: Ako se utvrdi da je moj sin razbojnik, neka mu sude! 15:49 Vip 1
Srpski telegraf/D.D. NOVI DETALJI PLJAČKE Ljupka otkrila sve o pokušaju ubistva, pa spomenula generala Simića 09:30 Vip 0
Objektiv/Alo/Đ.M. PEVAČICA NAKON PLJAČKE VAN SEBE! Oglasila se Ljupka Stević i otkrila sve, a ovaj detalj će biti presudan u hvatanju lopova 10:45 Vip 0
Kurir/Alo.rs/M.A. OPLJAČKANA LJUPKA STEVIĆ! Užas, dok je nastupala u Crnoj Gori u Beogradu joj lopovi iz stana uzeli sav novac i zlatni nakit! 11:15 Vip 2
Alo.rs/M.A. ALKOHOL, PSOVKE I SUZE PRED ZORU: Ljupka Stević se pijana uključila na Instagram lajv, pratioci zanemeli od šoka (VIDEO) 11:40 Vip 0
Alo.rs KONAČNO Ljupka Stević priznala da li je u vezi sa Žikom Jakšićem, pevačica javno rekla šta sve misli o njemu! 19:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37