ZBOG ALKOHOLA SE NE SEĆAM MNOGIH STVARI MC Stojan progovorio o problemima sa pićem, pa doneo šokantnu odluku 17:01 Vip 0
MC STOJAN JE BIO SA OVOM ZADRUGARKOM Tvrdi da ju je pevač psihički zlostavljao, krivi ga za ovaj poremaćaj, a evo šta se dogodilo 04:28 Vip 0
SVAKA ČAST, MC STOJANE! Reper rešio da pomogne komšijama, svi bruje o njegovom humanom podvigu 09:45 Vip 0
Nina Denda OLJA LEVIĆ I MC STOJAN U TAJNOJ VEZI Isplivali detalji njihovog odnosa, odlučili su se na veliki korak 07:45 Vip 0
Alo/A.J. ŠOK TRANSFORMACIJA Danas važi za zgodnog frajera, a evo kako je Mc Stojan izgledao pre 15 godina, malo ko bi ga prepoznao (FOTO) 13:15 Vip 0
24sedam.hr/Alo/B.S. SVI PEVAČI KOJI SU IMALI NEPRIJATNOSTI U HRVATSKOJ Dojava o bombi na Breninom nastupu u Splitu, a njemu su otkazali nastup 15:15 Vip 0
Blic/Alo/M.K. OVA GLUMICA JE NJEGOVA KUMA Tijana Maksimović iznela šok detalje, da ne poveruješ 20:30 Vip 0
Alo! / N. K. OBOŽAVAO GRUPNJAKE MC Stojan otkrio šta je radio sa devojkama koje dovuče u apartman 10:00 Vip 0
Alo/E.B. MC STOJAN ŠOKIRAO JAVNOST: Pevač nikad besniji, cepa svoje patike, razlog izazvao pometnju! (VIDEO) 12:55 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. MC STOJAN UGOVARA S* KS PREKO INTERNETA? Napravio profil na dejting aplikaciji i vrbuje devojke: Slao mi je nepristojne poruke 16:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. USKAKALA U KREVET SA POZNATIM PEVAČEM Evo gde se danas nalazi atraktivna rijaliti učesnica 17:15 Vip 0
24sedam/Alo/N.S. NIKAD SE NEĆU STIDETI TOGA MC Stojan danas zarađuje veliki novac, a evo koliko je plaćen za prvi nastup 08:18 Vip 0
Informer/Alo/A.J. ISPROZIVAO MLADE REPERE: Vojaž i MC Stojan su mutant eksperiment, pojma nemaju da pevaju 14:25 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04