Alo/Đ.M. RASPADOSMO SE Urnebesan snimak Uraganki hit na društvenim mrežama, a evo šta su pevačice rekle jedna drugoj (VIDEO) 08:58 Vip 0
Alo/ Nina Denda URAGANKE SU JEDVA ČEKALE DA SE RASTANU Alo! otkriva detalje raspada popularnog ženskog sastava 13:29 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ISPLIVALA ISTINA O RASPADU URAGANKI? Otkriveno šta je to smetalo Sanji i Kseniji, upletena Ivana kao jedan od glavnih krivaca 15:29 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OTIŠLA JE UMESTO MENE NA KARIBE I POSTALA URAGANKA Pevačica otkrila tajnu Ivane Nikolić 13:31 Vip 0
Informer/ Alo/N.D. PRETE NAM MOMCI OBOŽAVATELJKI Prozvali su ih muške Uraganke, a evo kako momci iz grupe Klon reaguju na to 14:29 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. JEDAN DOGAĐAJ JE PRESUDIO Otkriven razlog raspada grupe Hurricane, iznenadna vest sve šokirala 10:41 Vip 2
Story/Alo/K.G. ORIGINALNOSTI MANJKA, IZNENAĐENA SAM ŠTO JE NAŠ NAROD IZABRAO NJU Ksenija Uraganka dala svoj sud o Konstrakti 07:38 Vip 0
Alo/K.G. DEKOLTE DO PUPKA I ULTRA KRATAK MINIĆ Ivana Hurricane izgrmela za 27. rođendan, a evo sa kime je slavila do ranih jutarnjih sati (FOTO) 08:24 Vip 0
Alo/N.K. OGLASILA SE SE*SI URAGANKA EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nakon što cela Srbija bruji o njenoj trudnoći, Ivana Nikolić otkrila pravu istinu 16:42 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE NOVI DEČKO ZGODNE URAGANKE! Pre Ivane ljubio je njenu koleginicu, krije ga kao zmija noge, a sada se sve saznalo! (VIDEO) 07:25 Vip 0
Telegraf/Alo/I.G. BIZARNE UMRLICE POZNATIH KRUŽE MREŽAMA! Uraganke u šoku: Bolesnicima treba stati na put! 09:05 Vip 1
24sedam/Alo/K.G. PAKAO! Ivana Nikolić doživela nesvakidašnju situaciju, zamalo da ostane gola pred publikom, a evo šta je pevačica u tom trenutku uradila 12:58 Vip 1
Informer/Alo/K.G. "URAGANKE" OTKRILE SVOJE ŽELJE ZA NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI PRAZNIK - Daj nam, Bože, više para! 22:30
Blic/Alo/D.S. SVE TRI SE UDAJEMO ISTOG DANA Uraganke već sve isplanirale, a evo gde bi održale svadbu! 19:58 Vip 1
Naj žena.rs BRAT SANJE VUĆIĆ JE APOLON Ima skoro 200 000 pratilaca na Instagramu, izgleda kao fitnes instruktor, a tek kad čujete čime se bavi, zavrteće vam se u glavi! 11:51
Alo/K.G. PEVAČICE ZAVRŠILE U SLAGALICI Bekvalčeva i Uraganka postale deo opšte kulture, a tek da vidite kakvu je muku Nataša zadala takmičarima! 11:45 Vip 1
Informer/Alo.rs/D. I. ČLANICE GRUPE "HARIKEJN" POSTALE HUMANITARKE! Uraganke napravile gest vredan divljenja: Noletu smo poklonile 2.000.000! 13:00
Alo/N.K. PLANIRAM DA KUPIM BRDO ALKOHOLA! Uraganke otkrile kako će provesti Novu godinu, a onda je Sanja šokirala izjavom i koje gaćice će obući! 12:06 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TRI DANA BILA ZAGLAVLJENA U PEĆINI Žena izvučena iz ambisa, a onda je otkrivena jeziva istina 07:12 Vesti 0
HOROSKOP ZA SREDU, 18. DECEMBAR Raku ljubav na prvi pogled, Devici sve polazi za rukom, Ovnu vrtoglavica 06:43 Razonoda 0
NA DANAŠNJI DAN Jedno od najboljih finala u istoriji fudbala, titula Argentine u Kataru i trenutak kada je Mesi postao besmrtan 06:00