24sata.hr/Alo/M.Č. "AKO ZABRANITE CAJKE NEĆEMO IMATI MUZIKU" Sastav Let 3 podržao nastupe srpskih pevača u Rijeci 08:00 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. SEVERININ MENADŽER UMEŠAN U ZABRANU KONCERTA KEBE, BEKUTE I ZORANE U PULI Ostali bez velikog novca, pa rešili da se svete 22:30 Vip 0
24sedam/Alo/E.B. "U HRVATSKOJ SU TAJNO SLUŠALI NARODNJAKE" Menadžer istakao šokantnje otkriće u vezi zabrane srpskih pevač, za sve kriv jedan čovek! 14:05 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. KONAČNU ODLUKU ĆE DONETI SUD Zabrana srpskih pevača u Hrvatskoj još uvek upitna, postoji mogućnost da se sve preokrene! 22:00 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. "GRADONAČELNIK NIJE SAM U TOME, SVE ĆE SE RAZOTKRITI" Keba van sebe nakon zabrane srpskih pevača u Hrvatskoj, rešio da se obračuna sa njima i napravi haos 19:25 Vip 0
alo.rs/S.Ć. MILICA PAVLOVIĆ RASPAMETILA PUBLIKU U OSIJEKU U "gradu gde su zabranjene cajke" napravila rusvaj 12:30 Vip 0
Telegraf/Alo/E.B. NEVIĐENA SKANDALČINA I BRUKA Ni Osijek ne želi srpske pevače, udarili zabranu, oglasio se i gradonačelnik i šokirao obrazloženjem! 11:12 Vip 1
Alo! S. A. U HRVATSKOJ ME SVI VOLE Oglasila se Zorana Mićanović za Alo! i pijanom gradonačelniku očitala bukvicu 13:57 >> 14:00 Vip 0
Alo/M.Č. ŽESTOKO ODGOVORILA Bekuta poručila pijanom gradonačelniku Pule: „Smeće je smeće" 13:40 Vip 0
Alo/M.Č. STOJA NAPUŠTA SRBIJU Pevačica presekla i rešila da promeni mesto boravka USKORO ĆE ŽIVETI U OVOM HRVATSKOM GRADU 00:45 Vip 0
Alo! KO TO UNIŠTAVA OBALU PULE? Čak 10.000 Hrvata potpisalo referendum, ali novi hotel nastavlja sa izgradnjom 21:44 Vesti 0
Alo.rs/ Mediji OPTUŽNICA ZA BALKANSKOG AL KAPONEA Vujović pošao na plastičnu operaciju, pa pao zbog falš dokumenata! 11:55 Hronika 0
Tanjug/Alo!/M.J. VATRENA STIHIJA BUKTI KOD PULSKOG AERODROMA U Istarskoj županiji u toku je gašenje tri požara otvorenog prostora 15:09 Vesti 0
Alo/Jutarnji list/I.T. UŽAS KOD PULE Nemac ostavio dete samo u automobilu, kod sebe imao i nekoliko vrsta droge 15:51 Vesti 0
Tanjug/Alo.rs HRVATSKA NA NOGAMA Građani i turisti beže iz kuća, avijacija pritekla u pomoć (VIDEO) 17:31 Vesti 0
Index.hr/Alo/V.P. OD ZAGREBA DO PULE VOZ PUTUJE GOTOVO 24 SATA Tako se uz nekoliko presedanja prelazi 267 kilometara 20:16 Vesti 0
Alo!/Tanjug/M. Š. NA DAN KADA SE SVET SEĆA ŽRTAVA DRUGOG SVETSKOG RATA U centru Pule grafiti s kukastim krstom i poruka "Za dom spremni" 19:10 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 80