MILAN STANKOVIĆ OTKRIO DA LI JE GEJ! Samo jednom je govorio na ovu temu: "Ne smeta mi kada me prozivaju da sam homoseksualac" 13:10 Vip 0
VODITELJ JAVNO PRIZNAO DA JE GEJ Bio je u vezi sa glumicom, a onda shvatio da mu se više sviđaju muškarci 22:20 Vip 0
POZNATOM DJ U HRVATSKOJ POLOMILI RUKU: "Napadnut sam zato što sam homoseksualac" (FOTO) 13:31 Vesti 0
Informer/Alo/A.J. "BILA SAM NA KOKAINU" Eva Ras otkila do sada nepoznate detalje iz svog života, pa priznala šokantnu činjenicu o svom ocu! 09:13 Vip 0
ALO/D.L. ČEH ŠOKIRAO PRIZNANJEM DA JE HOMOSEKSUALAC Oglasila se njegova bivša sa kojom ima sina (FOTO) 23:00 Sport 0
Alo/E.B. EVA RAS OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O OCU Njena majka htela da se UBIJE, tada je imala samo 22 godine, JEZIVO 18:05 Vip 0
Alo/M.R. OVO NIJE OČEKIVAO Fudbaler otkrio saigračima da je homoseksualac, njihova reakcija ga je potpuno iznenadila (VIDEO) 12:10 Sport 0
Blic/Alo/Đ.M. DEČKO JE HOMOSEKSUALAC Poznata pevačica se oglasila nakon što je zadrugar rekao da ga je napastvovala 21:41 Vip 0
Alo/Đ.M. MINA PROPALA U ZEMLJU OD BLAMA Mateja priznao da li su mu devojke u Zadruzi paravan, a onda se dotakao emocija prema Dinu Dizdareviću 08:45 Vip 0
Alo/Đ.M. ONI SU PE*ERI, TAJNO SE VOLE I ŽELE! Filip Car izneo strašne optužbe na račun člana produkcije, upleo i ovog zadrugara, Dalila zanemela od šoka! (VIDEO) 08:46 Vip 3
Kurir/Alo/Đ.M. NOVA GEJ AFERA DRMA JAVNU SCENU! Srpski glumac krije vezu sa imućnim muškarcem, otkriveni svi detalji, a tu nije kraj skandalima! 21:06 Vip 0
Alo!/Tanjug/M. Š. OPTUŽENI ZA SODOMIJU Iran pogubio dvojicu muškaraca zbog homoseksualnosti 10:32 Vesti 0
Naj žena.rs ZBOG DAUNOVOG SINDROMA JE NIKO NIJE ŽELEO Devojčicu je prihvatio Luka, za koga se kasnije saznalo da je gej! 10:03
Najžena UDALA SE ZA HOMOSEKSUALCA I RODILA MU DVOJE DECE Ova hrabra žena odlučila se na kopletnu "ludost", jedna stvar bila je presudna! 11:05
Alo.rs/S.S. ŠOK PRIZNANJE U PREMIJER LIGI Igrač se plaši da prizna da je gej jer će biti razapet 22:19 Sport 0
Najžena.rs POTRESNA ISPOVEST OČAJNE BOSANKE Krivila sam svoje otegnute grudi, viseći stomak od porođaja, a onda sam videla golog muškarca na njegovom telefonu! 20:00
Alo.rs/D. I. OMAKLO MU SE? PEVAČ OBJAVIO SNIMAK S DEČKOM IZ KREVETA Ljubio je žene, a sada je šokirao sve! (VIDEO) 14:23 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
BEOGRAĐANI MASOVNO PADAJU, LEKARI HITNE U HAOSU Imaju neverovatan broj prijema zbog bizarnih situacija 07:45 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
SUKOB LALATOVIĆA I DUDIĆA JE NIŠTA ZA OVO Potpuni haos u Španiji, trener glavom udario kolegu iz drugog tima (VIDEO) 08:04