Alo/A.J. OSUDILI IH ZBOG STAJLINGA Poznate dame komentarisale takmičarke "Zvezde Granda" , evo kakvo je njihovo mišljenje 17:00 Vip 0
Grand Online/Alo/K.G. BORILA SAM SE PROTIV MNOGO VETROVA I RUŽNIH STVARI... Biljana Sečivanović ogolila dušu o suđenju sa suprugovom bivšom ženom, pa otkrila detalje! 17:39 Vip 0
24sedam/Alo/A.M. IZJAVE BIVŠE ŽENE MOGA SUPRUGA SU LAŽ! Pevačica nakon suđenja o podeli imovine ne krije da je šokirana: Dokazaću sve na sudu! 14:15 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. BORBA OKO IMANJA! Bivša žena muža Biljane Sečivanović traži svoj deo, pevačica umešana u sve i ona završila na sudu! 12:21 Vip 0
Alo/A.M. UŽIVAJU U LUKSUZU! Nakon spektakularne svadbe, Biljana i Aleksandar su ovde otišli na medeni mesec! (FOTO/VIDEO) 14:12 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. OPERACIJA JAJNIKA I MATERICE Užasna sudbina pevačice nikoga ne ostavlja ravnodušnim, težak porođaj i smrt sestrića ostavili su teške posledice! 11:15 Vip 0
Blic/Alo/K.G. SRAM TE BILO! Pevačica mužu nakon venčanja nije ispunila ovu želju, on joj žestoko zapretio! 17:43 Vip 0
Alo/K.G. ZAHVALNA SAM MU ŠTO ME UBACIO U RIJALITI Pevačica otkrila da je za njenu udaju zaslužan on! 10:05 Vip 0
Grand/Alo/I.G. NIJE BILO POSLA, ALI SAM SE ZATO UDALA! Poznata pevačica stala na ludi kamen u 44. godini života! 14:34 Vip 0
Alo.rs/Nedeljko Kiš NOVI SKANDAL! Pevačica otkrila porodične tajne Sečivanovića: Tetka Biljana me je odgajila, pa mi okrenula leđa! 07:05 Vip 1
Alo/Đ.M. ZARATILE TETKA I BRATANICA Biljana i Nadica Sečivanović u svađi, detalje porodičnog sukoba konačno otkriveni! 13:01 Vip 0
Republika/Alo.rs/M.A. BILA SAM DEPRESIVNA, POTONULA SAM! Biljana Sečivanović na svojoj svadbi otvorila dušu: Sad ću sve da vam priznam! 09:45 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. BLISTALA JE NA VENČANJU! Biljana Sečivanović progovorila o detaljima nepoznatim javnosti, težak periode je iza nje, a evo šta kaže o deci i izabraniku! 21:15 Vip 0
Alo/Đ.M. CELA ESTRADA JE TU! Isplivao snimak sa glamurozne svadbe Biljane Sečivanović, kolege skockane od glave do pete, a mlada oduzima dah (FOTO) 20:15 Vip 0
Espresso/alo/Đ.M. ČESTITAMO! Udala se naša poznata pevačica, rekla sudbonosno da svom izabraniku, a od venčanice zastaje dah (FOTO/VIDEO) 16:31 Vip 2
Grand/Alo.rs SPREMA SE GALA SLAVLJE Popularna pevačica je morala tri puta da otkaže svadbu, ali uskoro ipak staje pred matičara , otkriveni svi detalji (FOTO) 18:00 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
MAJKA (36) DVOJE DECE SATIMA MUČENA, PA HLADNOKRVNO UPUCANA! Porodica nema od bola: ''Njene poslednje trenutke niko da ne doživi''! (FOTO) 11:48 Vesti 0