Hype/Alo/I.G. DALILI TREBA ALKOHOL I BOMBONICE! Mladen Vuletić brutalno o bivšoj devojci i njenom novom dečku 16:51 Vip 2
Alo/I.G. GNUSNO! MLADEN GURAO DALILI GLAVU U WC ŠOLJU Miljana iznela šokantne detalje, Dragojevićkin odgovor će vas zaprepastiti(VIDEO) 18:27 Vip 0
Republika/Alo/I.G. DALILU SAM NAŠAMARAO JER SE LJUBILA NA MOJE OČI! Skandalozne izjave Mladena Vuletića: Varala je Dejana sa mnom 21:46 Vip 1
Alo/Nina Denda OTKRIVAMO, DALILA VARALA DEJANA S MLADENOM! Rijaliti preljubnica pisala bivšem dečku i zvala ga na kafu kad joj muž nije bio kod kuće! 12:31 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. PREOTELA JE DRUGARICI DEČKA, ONA JE ZLO! Bivši dečko Dalile Dragojević izneo sav prljav veš, tukao je u rijalitiju, a sada ponizio: Svi momci su je lemali! 09:02 Vip 1
Kurir/Alo/D.S. PRODUKCIJA ĆE POMRSITI KONCE?! Ulazak Maje Marinković i Mladena Vuletića napraviće opšti haos, sledi krah ljubavnog trougla?! 11:17 Vip 0
Alo/I.G. ŠOK! MLADEN POKAZAO PREPISKE SA DALILOM Rijaliti učesnica se tokom braka sa Dejanom dopisivala sa bivšim dečkom 18:57 Vip 1
Svet/Alo.rs/D. I. DALILA I JA SMO SE LJUBILI DOK JE BILA U BRAKU S DEJANOM Bivši rijaliti učesnik otkrio da joj ovo nije prva prevara! 11:06 Vip 0
Alo/D.S. MUŠKARAC NIJE PRAVI AKO NE BIJE ŽENU Dalila sada vara muža, a ovako je pre par godina zgrozila javnost! 14:40 Vip 2
Republika/Alo/D.S. DALILA BRUTALNO PRETUKLA ANU SPASOJEVIĆ: Šutirala me je u glavu i davila me, molila sam Boga da me puste! 22:42 Vip 0
Alo/Vesna Đorđević DALILA VOLI ŽESTOK SE*S I DA JE BIJU! Mladen Vuletić otkrio zadrugarkine mračne tajne, a evo kada ulazi u rijaliti da je potpuno raskrinka 08:30 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. OVO SU SVI ČEKALI! Oglasio se Dalilin bivši verenik, Mladen razvezao jezik o Dragojevićima i neverstvu, a zbog ovoga je ostao u šoku! 13:52 Vip 2
Alo.rs/Đ.M. DATUM ZAHVALJUJUĆI NJIMA SU POPULARNI, A SADA IH PROZIVAJU Mladen Vuletić i poznata voditeljka razvezali jezik o svemu, žestoko potkačili produkciju Parova, a otkrili i kada će svadba! 20:23 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0