Alo/Đ.M. PRODUKCIJA SPREMA OPAKO IZNENAĐENJE! Zajedno sa Majom Marinković u Zadrugu ulazi i Dalilina najveća noćna mora, spreman da joj zagorča život! 22:55 Vip 0
Alo/Đ.M. BABO ĆE ME UBITI! Dalila molila produkciju da ne puštaju njene intimne odnose, plaši se reakcije svog oca zbog njenog skandaloznog ponašanja! 07:35 Vip 3
Hype/Alo/I.G. DALILI TREBA ALKOHOL I BOMBONICE! Mladen Vuletić brutalno o bivšoj devojci i njenom novom dečku 16:51 Vip 2
Alo/I.G. GNUSNO! MLADEN GURAO DALILI GLAVU U WC ŠOLJU Miljana iznela šokantne detalje, Dragojevićkin odgovor će vas zaprepastiti(VIDEO) 18:27 Vip 0
Republika/Alo/I.G. DALILU SAM NAŠAMARAO JER SE LJUBILA NA MOJE OČI! Skandalozne izjave Mladena Vuletića: Varala je Dejana sa mnom 21:46 Vip 1
Alo/Nina Denda OTKRIVAMO, DALILA VARALA DEJANA S MLADENOM! Rijaliti preljubnica pisala bivšem dečku i zvala ga na kafu kad joj muž nije bio kod kuće! 12:31 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. PREOTELA JE DRUGARICI DEČKA, ONA JE ZLO! Bivši dečko Dalile Dragojević izneo sav prljav veš, tukao je u rijalitiju, a sada ponizio: Svi momci su je lemali! 09:02 Vip 1
Kurir/Alo/D.S. PRODUKCIJA ĆE POMRSITI KONCE?! Ulazak Maje Marinković i Mladena Vuletića napraviće opšti haos, sledi krah ljubavnog trougla?! 11:17 Vip 0
Alo/I.G. ŠOK! MLADEN POKAZAO PREPISKE SA DALILOM Rijaliti učesnica se tokom braka sa Dejanom dopisivala sa bivšim dečkom 18:57 Vip 1
Svet/Alo.rs/D. I. DALILA I JA SMO SE LJUBILI DOK JE BILA U BRAKU S DEJANOM Bivši rijaliti učesnik otkrio da joj ovo nije prva prevara! 11:06 Vip 0
Alo/D.S. MUŠKARAC NIJE PRAVI AKO NE BIJE ŽENU Dalila sada vara muža, a ovako je pre par godina zgrozila javnost! 14:40 Vip 2
Republika/Alo/D.S. DALILA BRUTALNO PRETUKLA ANU SPASOJEVIĆ: Šutirala me je u glavu i davila me, molila sam Boga da me puste! 22:42 Vip 0
Alo/Vesna Đorđević DALILA VOLI ŽESTOK SE*S I DA JE BIJU! Mladen Vuletić otkrio zadrugarkine mračne tajne, a evo kada ulazi u rijaliti da je potpuno raskrinka 08:30 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. OVO SU SVI ČEKALI! Oglasio se Dalilin bivši verenik, Mladen razvezao jezik o Dragojevićima i neverstvu, a zbog ovoga je ostao u šoku! 13:52 Vip 2
Alo.rs/Đ.M. DATUM ZAHVALJUJUĆI NJIMA SU POPULARNI, A SADA IH PROZIVAJU Mladen Vuletić i poznata voditeljka razvezali jezik o svemu, žestoko potkačili produkciju Parova, a otkrili i kada će svadba! 20:23 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
LEŠINE ŽIVOTINJA BAČENE U BLIZINI IZVORIŠTA, ŠIRI SE NESNOSAN SMRAD Stravični prizori na pet kilometara od centra Podgorice (FOTO) 13:21 Vesti 0
ZGRADE SE TRESU, A TEK KAD VIDITE ŠTA SE DEŠAVA NA MORU! Serija zemljotresa u Turskoj, stižu prvi snimci sa lica mesta (VIDEO) 12:58 Vesti 0
AKO PIJETE TABLETE ZA PRITISAK ILI HOLESTEROL Nemojte jesti ovu hranu jer nije dobro u kombinaciji sa lekovima 10:36