KRIJE LICE KAO ZMIJA NOGE Brat Kim Kardašijan ne voli svetla reflektora, ali sestra ga je pogurala u javnost, evo kako izgleda 18:32
KRIS SE OBUKLA KAO ZA SAHRANU, A KIM I KLOI KAO DA SU POŠLE NA BEOGRADSKE SPLAVOVE Kardašijan-Džener stigle u Veneciju, svi se pitaju šta su to obukle 11:35
OPET SE DIGLA FRKA OKO NJE, ŠTA JE TO SADA RADILA? Je l' to sužavala struk ponovo, evo kako sada izgleda 12:25
ONE NE PODSEĆAJU JEDNA NA DRUGU, ONE SU ISTE Da li je ovo Bjanka Sensori ili Kim Kardašijan i čij je bre ovo kombinezon? 12:39
KIM KARDAŠIJAN REŠILA DA MENJA ŽIVOT IZ KORENA! Njena nova profesija podigla ogromnu prašinu u javnosti! 14:19
SERVIRALA GRUDI KAO NA TACNI Kim Kardašijan prošetala Parizom u vreloj kombinaciji, momentalno oborila ,,deke pljačkaše" s nogu 20:34
SRPKINJE JOJ ZAVIDE Kim Kardašijan se pohvalila luksuznim poklonom, nije samo dobila dijamante, već i ovo 12:42
SKANDAL NA MET GALI Kim Kardašijan doživela neviđeni peh, imala žestoki okršaj sa obezbeđenjem (VIDEO) 09:05 Vip 0
"DEKE PLJAČKAŠI" POKUPILI 9 MILIONA, PA POBEGLI NA DVA TOČKA Meta bila Kim Kardašijan, razotkrili ih kada su popadali sa bajseva 17:04
IZAZVALA LUDNICU NA MREŽAMA Brat od Kim Kardašijan je mislio da može da se sakrije od očiju javnosti, ali mu je ona stala na put 14:44
NIKAD VRELIJA Rijaliti zvezda se utegla u kožni komplet, pa pokazala bujni dekolte, muškarcima ispale oči kad su videli 21:35
UMEŠALA SE BIVŠA ŽENA, HOĆE DA POMOGNE BJANKI SENSORI, ŽELI DA SE UDRUŽE Kim Kardašijan uzvraća udarac, a evo kakvu osvetu je smislila 13:44
"DUŠEVNA HRANA JOJ JE DA KOPIRA DRUGU ŽENU" Kim ovog puta stvarno prekardašila, svi joj govore da dođe sebi 18:16
KIM KARDAŠIJAN ĆE ODLEPITI Bivšeg dečka podsetili na vezu sa njom, njegova reakcija je govorila 1000 reči! 21:46
ROĐENU ĆERKU UVLAČI U PAKAO Reper ponovo na meti skandala, a sada se oglasila i Kim Kardašijan, jednim potezom je rekla sve 10:40
BRAK KOJI JE TRAJAO 72 DANA Kim Kardašijan ovo nikada neće oprostiti bivšem mužu, a tiče se skupocenog vereničkog prstena 12:46
SVI GLEDAJU MLADU IZ ALBANIJE I MISLE DA JE KIM KARDAŠIJAN Bukvalno su iste, kažu da ni Kanje ne bi mogao da ih razlikuje 13:21
KIM KARDAŠIJAN ŠOKIRALA SVET Skinula haljinu i pokazala leđa puna rana, ljudi se pitaju ko je ovako mučio! 13:10
OVAKO JE KIM KARDAŠIJAN IZGLEDALA PRE ODLASKA KOD PLASTIČARA Neprepoznatljiva je, niko ne bi rekao da je ovo ista osoba! 12:51
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
BLOKADERI NISU RAČUNALI NA JEDNU STVAR: Da ih se Aleksandar Vučić nikada neće uplašiti i izgubiti prisebnost! (VIDEO) 21:18 Vesti 7
NOVAC JE SAN KOJI SE OSTVARUJE Ova 3 znaka će u petak, 27. juna pošteno napuniti džepove, besparici šalju pozdrav 22:04