Alo/M.Č. FARBA JAJA ZA CELU ULICU Marija Mikić će ovaj Uskrs zauvek pamtiti, a evo i po čemu 12:15 Vip 0
Alo/M.Č. MENE MUŠKARCI NISU GLEDALI NA TAJ NAČIN Marija Mikić progovorila o elitnoj prostituciji i otkrila da li nešto zna o tome (VIDEO) 18:38 Vip 0
Alo/M.Č. IZGUBILA SAM BEBU I MORALA NA NASTUP! Potresna ispovest Marije Mikić, pevačica otvorila dušu i progovorila o najtežem periodu u svom životu (VIDEO) 15:00 Vip 0
Grand Online/Alo/A.M. OPŠTI HAOS U SVETU POZNATIH! Otkriven razlog zbog čega pevačice beže od trudne Marije Mikić! 11:15 Vip 0
Informer/Alo/A.M. NIŠTA NISMO PRIPREMILI ZA BEBU! Marija Mikić progovorila o porođaju, pa priznala kako se nosi sa trudnoćom! 20:20 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. PROŠLA SAM SITO I REŠETO! Marija Mikić ogolila dušu, pa ispričala sve detalje o borbi za potomstvo, a ćutala je samo zbog ovoga! 07:59 Vip 0
Alo/K.G. VERENIK MI PLAČE ZBOG DRUGE ŽENE! Srpska pevačica potpuno raskrinkala supružnika, otkrila mane koje nije želeo da se saznaju! 07:15 Vip 0
Alo/M.S. PLAŠILA SAM SE TREĆEG POBAČAJA! Marija Mikić u emisiji Alo! naslovna otkrila nepoznate detalje iz svog života, a sada je jasno zašto je krila trudnoću! (VIDEO) 12:00 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. POPULARNA PEVAČICA RAZOČARANA U NEDU UKRADEN! Otkrila šta će da uradi kada je prvi put bude srela! 21:16 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. BEBA JE ŠUTIRALA DOK JE PEVALA Marija Mikić otkrila zašto za sebe smatra da je pobednica Pesme za Evroviziju 15:52 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. STAVILA PEVANJE NA PAUZU! Trudna srpska pevačica batalila nastupe, izmakla joj je pobeda u takmičenju, a sada prodaje čarape! 11:30 Vip 0
24sedam/Alo/J.M. JA MORAM JOCI JAVNO DA SE IZVINIM! Marija Mikić uputila ove reči svom vereniku, a za sebe je izjavila ovo! 16:23 Vip 0
Alo/A.M. KALEMEGDANOM ODZVANJA NJIHOVA SREĆA! Marija Mikić otkrila pol bebe: Roditelji vrište i skaču! (VIDEO) 19:05 Vip 0
Blic/Alo/K.G. NIJE LEPO KADA OSEĆAŠ RUŽNO STO PUTA VIŠE! Marija Mikić progovorila o drugom stanju, pa otkrila pravu istinu sa čime se nosi! 20:00 Vip 0
Blic/Alo/K.G. IMALA SAM PROBLEME! Marija Mikić sa suzama u očima otkrila zašto je krila trudnoću! 16:22 Vip 0
Alo/Đ.M. JAKO SAM LUDA I EMOTIVNA! Marija Mikić je sve oduševila kada je na bini objavila da je u drugom stanju, a sada ima jaku poruku pred finale! (VIDEO) 21:00 Vip 0
Alo/J.M. MARIJA MIKIĆ ZAKLJUČALA DEČKA! Pevačici se pred večerašnji nastup dogodio peh koji je ona uz osmeh rešila! 19:08 Vip 0
Alo/K.S. PREPLAKALA SAM CEO DAN, OVO NIJE MARKETING! Oglasila se pevačica nakon nastupa na izboru za pesmu Evrovizije, stavila je cuclu u usta i napravila haos! 09:30 Vip 1
Alo/N.K. U FIĆI JE SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU! Marija Mikić otkrila u kom je mesecu i sa kojim simptomima trudnoće se nosi, a evo i zašto je krila lepe vesti! 09:29 Vip 0
Alo/Đ.M. OBELODANILA NA BINI DA JE TRUDNA! Marija nesvakidašnjim potezom otkrila da je u drugom stanju, a potez voditeljke je pevačicu rasplakao! 23:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57