Najzena ZATEKLA SAM GA NEPOMIČNOG Marina Tucaković je nedavno otkrila detalje smrti sina Miloša 22:09 Vip 0
Alo/D.S. NEMOGUĆE JE NABROJATI SVE NJENE HITOVE Marina Tucaković je pisala pesme za celu estradu, a obeležila je karijeru ovih pevača! 21:33 Vip 1
Alo.rs/V. Đ. ZANEMELA SAM! Ceca se guši u suzama zbog odlaska Marine Tucaković! Za Alo! otkriva sve o njihovom prijateljstvu! 21:30 Vip 2
Alo/D.S. METAK U ČELO ILI NASTAVLJAŠ DALJE Marina Tucaković je bila veliki borac, ali kancer nije bio njena najveća životna tragedija 21:24 Vip 0
Alo/N.D. EKSKLUZIVNO ZA ALO! Doktor Predrag Savić: Marina je kritično, ima 40 kilograma i evo šta je doprinelo njenom lošem stanju! 09:14 Vip 0
Alo/N.D. EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasio se Futa i otkrio da je opet zaražen koronom, obelodanio potpuno nove detalje o Marininom zdravstvenom stanju 11:37 Vip 0
Objektiv/Alo/Đ.M. IMA KORONU, NA RESPIRATORU JE Oglasio se Marinin suprug i otkrio kakvo je trenutno zdravstveno stanje najpoznatije hitmejkerke u Srbiji 10:02 Vip 0
Alo/Đ.M. HVALA NA ZAPALJENIM SVEĆAMA I DOBRIM MISLIMA! Marinin sin poslao emotivnu poruku majci nakon njene žestoke borbe sa kancerom i koronom 09:41 Vip 0
Alo/ V. Đorđević; N. Denda IMA SAMO 40 KILOGRAMA, KANCER METASTAZIRAO Prijatelji Marine Tucaković otkrili tešku istinu o njenom stanju! 15:30 Vip 1
Alo/Đ.M. PRIKLJUČENA JE NA KISEONIK, BILA JE U STRAŠNOM STANJU Oglasio se Marinin sin i otkrio detalje o teškoj borbi za život svoje majke 13:12 Vip 0
Alo/V.Đ. SITUACIJA JE ALARMANTNA! Otkriveno šta je razlog gušenja Marine Tucaković zbog čega je hitno prebačena u KBC na aparate za disanje! 11:59 Vip 0
Alo/Đ.M. MAKI MOJA DRŽI MI SE! Dara Bubamara skrhana poslala emotivnu poruku podrške Marini nakon vesti da je priključena na aparate za disanje (FOTO) 11:39 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. RAK JE METASTAZIRAO NA MOZAK, PLUĆA I KOSTI! Marinin sin konačno progovorio o njenom zdravstvenom stanju, Milan otkrio šta mu je majka rekla! 10:19 Vip 0
Pink/Alo/D.S. STIGLI REZULTATI TESTA NA KORONU Marina Tucaković i dalje se nalazi u bolnici, a evo u kakvom je stanju! 18:31 Vip 0
Alo/D.S. LAĆA POSLAO EMOTIVNU PORUKU Sin Marine Tucaković rekao nešto važno o njenom oporavku! 14:53 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. NOVEMBAR Ovnu iznenadni dobitak na sreću, Devici početak veze na daljinu, Raku pojačan apetit 06:29 Razonoda 0