VODITELJ PINKA ŠOKIRAO SVE U STUDIJU! Pročitao intimno pitanje, pevačica izustila samo ovo: Roditelji su mi tu, ne želim da odgovorim! 19:16 Vip 0
PEVAČICA SE JAVNO POŽALILA DA NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Ako nađeš nekoga s posla, onda našle se dve budale 22:01 Vip 0
NASTRANA I RUŽNA OSOBINA! Barbara Bobak odlučila da progovori javno o raskidu sa Darkom Lazićem, spomenula i prevaru! 23:20 Vip 0
HISTERIČNI, SUJETNI SMEĆARI Pevačica otkrila kakvo je loše iskustvo imala sa poznatim muškarcima: "Pene na mlade žene" 19:35 Vip 0
BARBARA BOBAK OKUPILA PORODICU! Povod je predivan, prvo oglašavanje i njenog brata, evo šta je poručio sestri! 18:25 Vip 0
NEMAJU VISOKO MIŠLJENJE O MOJIM PARTNERIMA Barbara Bobak otkrila detalje odnosa sa roditeljima 21:00 Vip 0
HIT IZDANJE BARBARE BOBAK! Uslikali smo pevačicu u farbari, ovi kadrovi postaće viralni, evo šta je radila 14:30 Vip 0
BARBARA BOBAK PREKINULA NASTUP! Poleteli predmeti ka bini, pevačica se hitno obratila publici! 08:14 Vip 0
SAMA JE TRAŽILA Barbara Bobak priznala šta se desilo iza bine na koncertu Aleksandre Prijović, spomenula i njenu majku 07:30 Vip 0
"OVE MALE PSIHOPATE TREBA DA SNOSE POSLEDICE" Barbara Bobak vidno uznemirena apelovala na policiju 13:36 Vip 0
ISPLIVAO ŠOK SNIMAK SA NASTUPA BARBARE BOBAK! Momak iz publike prišao pevačici i ponudio ovo, a o njenoj reakciji će se pričati 17:30 Vip 0
ZA OSMI MART SAM IŠLA NA STRIPTIZ! Barbara Bobak šokirala izjavom: Naravno da više volim da dobijam! 21:16 Vip 0
DRAMA BARBARE BOBAK DIGLA MEDIJE NA NOGE Pevačica kuka da je izgubila kofer para, a onda je isplivala istina 20:09 Vip 0
PLANIRAM DA SE IZOPERIŠEM OD GLAVE DO PETE! Barbara Bobak šokirala izjavom, ovo se od nje nije očekivalo 12:07 Vip 0
NE SEĆAM GA SE, TO JE PROŠLI ŽIVOT Barbara Bobak oplela po Darku Laziću, progovorila o ljubavi 22:30 Vip 0
NE SEĆAM SE TOG PERIODA Barbara Bobak oštro reagovala na pitanje o Darku, ovakav odgovor niko nije očekivao! 08:05 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0