TATA, KADA ĆU OPET DA TE VIDIM? Barbara Bobak se rasula na komade zbog oca, nije mogla da sakrije emocije 17:30 Vip 0
BUDITE SVOJI, NEMOJTE OD SEBE ODUSTATI: Brutalno iskren intervju Barbare Bobak, poslala jaku poruku mladima koju svako mora da pročita 16:00 Vip 0
TO BI MI BILO PONIŽAVAJUĆE! Jami javno komentarisala odnos sa Barbarom Bobak: Ne ratujem sa decom! 14:17 Vip 0
POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA BARBARE BOBAK Ovde je provela detinjstvo, jedna stvar svima zapala za oko! 08:00 Vip 0
SVI POMISLILI DA JOJ JE STARIJI BRAT Ovako izgleda otac Barbare Bobak, o ćerkinoj karijeri poručio samo jedno! 08:30 Vip 0
IMA ONA I DRUGIH MOMAKA! Darko Lazić doživeo nervni slom na pomen Barbare Bobak, napravio haos zbog bivše 17:33 Vip 0
BARBARA BOBAK SE PROSULA NASRED PRODAVNICE Pevačica doživela nezgodu, pa napala radnicu, isplivao snimak! 09:00 Vip 0
VITLAO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE! Barbara Bobak otkrila detalje jezive scene: Bio pijan i unosio mi se u lice 20:00 Vip 0
JAMI DOVELA BARBARU BOBAK DO KLJUČANJA Bivša devojka Darka Lazića besna kao ris, evo kako joj je uzvratila! 17:39 Vip 0
JAMI URNISALA BARBARU BOBAK! Pevačica pobesnela pa isprozivala kolege koji prepevavaju njene pesme! 08:20 Vip 0
BARBARA BOBAK BESNA NA MUŠKI ROD! Pevačica nije mogla da sakrije gnev, javno poručila samo jedno! 12:37 Vip 0
BARBARA BOBAK ZAPEVALA KRAJIŠKU PESMU, PA PREPLAŠILA MAČKU Pevačicin hit snimak obišao internet, društvene mreže bruje o ovome 18:00 Vip 0
UVEK CEO BAKŠIŠ DAJEM MUZIČARIMA! Evo šta je Barbara Bobak poručila kolegama koji ga uzimaju za sebe, ovo je brutalno! 19:40 Vip 0
HITNO PREKINUT NASTUP BARBARE BOBAK Pevačica se publici obratila bolnim rečima: Jako mi je žao! 14:15 Vip 0
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
PRVI PUT UPOTREBLJENO NOVO NEMAČKO ORUŽJE NA FRONTU Pogledajte čime sada udaraju na ruske položaje (FOTO) 14:33 Vesti 0
"MRAZ ĆE BITI MNOGO JAK, BIĆE -12 STEPENI" Srpski meteorolog otkrio koliko će trajati ledara koja nam stiže 13:00 Vesti 0
"OTVORILA SAM POZIVNICU SVOJE VENČANE KUME I PRITISAK MI JE SKOČIO NA 200" Sve je mogla da očekuje, ali ovo ni u ludilu 14:16