Kurir/Alo/K.G. SPUCAĆU TE I IDEM U ZATVOR! Marija Šerifović uzela letvu u ruke, pa krenula da urla na Milija, neviđeni skandal u Zvezdama Granda! 21:25 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. GDE SE TI KREĆEŠ?! Viki se najstrašnije izblamirala zbog engleskog jezika, Marija je urnisala komentarima! 13:08 Vip 1
Alo/K.S. NEOČEKIVANO POJAČANJE U ZVEZDAMA GRANDA! Mesecima je u žiži javnosti, a sada se konačno i pridružila timu popularnog šou programa! 12:00 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. SRAM TE BILO, TI SI SUJETAN I GLUV! Ceca zagrmela na Milija u emisiji, odjekivale najstrašnije optužbe, opšti karambol je nastao! 17:17 Vip 0
Mondo/Alo/K.G. ODMAH SU MI ZAKAZALI OPERACIJU! Oglasio se Mili nakon hitne intervencije i otkrio kako se sada oseća 13:20 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NAKON KANCERA I OPERACIJE ŽELUCA! Procurile informacije o Milijevom zdravstvenom stanju, svi su zabrinuti! 13:55 Vip 0
Alo/D.S. ŽESTOK OBRAČUN MILIJA I ĐORĐA DAVIDA! Pale teške reči: Iz kog si sela beše došao, izvini?! 13:11 Vip 3
Alo.rs/D. I. MILI BLED I UPLAŠEN Ovako je popularni kompozitor izgledao pre nego što su ga uveli u operacionu salu, a doktorka ga pita: Jeste li spremni za novi stomak? 11:27 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MILI HITNO PRIMLJEN U BOLNICU! Pozlilo mu u Istanbulu, trpi velike bolove, a evo i kad ide na operaciju! 11:07 Vip 0
Alo/D.S. NOVI ESTRADNI RAT! Ana Nikolić brutalno isprozivala Milija: Trčao je za teniskom lopticom tamo gde sam ja gazila štiklom! 14:28 Vip 0
Alo.rs/D. I. KO JE NAPISAO OVO ZA MALOLETNU DEVOJČICU? Marija Šerifović pobesnela zbog Milijeve pesme! 20:27 Vip 0
Republika/Alo/K.G. OSTAVILA DEČKA I OTIŠLA SA NJIM Mili otkrio detalje braka sa Ninom koje niste znali! 16:30 Vip 0
Alo.rs/D. I. GODINU DANA SAM SE LEČIO OD RAKA Mili progovorio o teškoj bolesti, pa otkrio kako je dobio metak u dlan! 13:32 Vip 0
Informer/Alo/D.S. U PITANJU SU MILIONI EVRA! Ovo je pravi razlog sukoba Cece i Milija, a evo ko je koga "uzdigao"! 17:57 Vip 0
Alo/I.G. TO JE SVE OD TRAVE! Sukob između Cece i Milija se nastavlja, Ražnatovićka poručila kompozitoru: Idi u bolnicu da ti promene terapiju! 22:34 Vip 0
Star/Alo.rs/D. I. SAD JE SVE JASNO Otkriveni razlozi sukoba Cece i Milija! Dok je Arkan bio živ, kompozitor po pesmi uzimao 10.000 maraka! 14:56 Vip 0
Alo.rs/D. I. VODITELJ PROGOVORIO O NAMEŠTANJU U "ZVEZDAMA GRANDA" Konačno otkriveno šta je dogovoreno u emisijama! 21:54 Vip 1
Espreso/Alo/I.G. ZATEČEN NAKON CECINOG SUKOBA SA MILIJEM! Saradnik folk zvezde zgrožen kompozitorovim rečima! 17:56 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37