NISMO IMALI ODNOSE! Zadrugari uhvatili Slađu u laži, Poršelina ne može da se odbrani! (FOTO) 00:45 Vip 0
ZBOGOM ZAUVEK ZA KULIĆE Zola odjavio Miljanu, priznao ko mu je nova ljubav, a Bebicu vinuo u nebesa 10:29 Vip 0
VELIKI INTERVJU LAZARA ČOLIĆA ZOLE! Ne može više da ćuti, otkrio je pravu istinu o Miljani: Zvala me je nakon raskida sa Bebicom 17:08 Vip 0
NOVI UČESNICI ELITE NA METI PROZIVKI Usijale se društvene mreže kada se saznalo da oni ulaze u rijaliti (FOTO) 18:30 Vip 0
SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BIO SA MILJANOM Zola priznao da je Kulićeva najveća bruka u njegovom životu 13:14 Vip 0
MILJANA JE ZLA, ALI IMA BOLJU DUŠU OD MARIJE Zola ne krije koliko mu je nesuđena tašta zagorčala život 07:45 Vip 0
MILJANA I ZOLA PONOVO ZAJEDNO Večeras hitno stižu na Pink, sledi veliko raskrinkavanje i uništenje Bebice 19:48 Vip 0
ZOLA LJUBAV NE DAJE DŽABE! Traži od Miljane pola honorara od Zadruge 7 da se pomire, Bebica ga podržao 12:01 Vip 0
MILJANA MOLI I PREKLINJE ZOLU DA JOJ SE VRATI Kulićeva se ponizila kao nikada do sada, evo na šta se usudila 19:25 Vip 0
SVI DETALJI DNK ANALIZE KONAČNO POZNATI Zola ispričao dramu sa testiranja: Srce mi je lupalo kao ludo kad sam konačno saznao istinu 06:00 Vip 0
TEK ĆE BITI INTERESANTNO! Numerolog otkriva kakva iskušenja čekaju Anitu i Matoru, a evo da li će se Zola i Slađa pomiriti! 22:00 Vip 0
MILJANA NASRNULA NA ZOLU U TOKU REKLAMA Gledaoci nisu imali prilike da vide ovu šok scenu, umalo došlo do incidenta! (VIDEO) 17:47 Vip 0
NEKA VIŠE KAŽE AKO JE DETE MOJE Zola i dalje u rebusu, Ina mu poslala nejasnu poruku, pa se umešala Miljana 10:20 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00