NAJ ŽENA.RS BLIZNAKINJE SU ROĐENE KAO SAVRŠENO ZDRAVE BEBE Samo tri dana nakon što su došle kući krenula je borba za njihov život! 10:18
BILE SU PRAVA SENZACIJA U SVETU Pogledajte kako danas izgledaju najpoznatije bliznakinje koje imaju različitu boju kože 20:30
alo.rs/S.Ć. DOKTORI SU VEĆ DIGLI RUKE Babica je stavila umiruću bebu pored sestre, onda se desilo čudo 19:18 Razonoda 0
najžena.rs NAJREĐI OBLIK SIJAMSKIH BLIZNAKINJA: Kad su rođene rekli su da neće preživeti noć, imaju dva srca, tri bubrega, četiri plućna krila 12:55
alo.rs/S.Ć. BRAĆA BLIZANCI OŽENILI SESTRE BLIZNAKINJE Kad im vidite decu, zapanjićete se 13:35 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. IZLAZE ZAJEDNO, NOSE ISTU GARDEROBU, SVI MISLE DA SU BLIZNAKINJE One su mama i ćerka, i nema šanse da pogodite ko je ko 15:48 Žena 0
NajŽena.rs SESTRE BLIZNAKINJE RODILE DECU NA SVOJ ROĐENDAN: Zbog jednog detalja su i one ostale u čudu i ne mogu da veruju šta se desilo 15:01
NajŽena.rs "KUPIO SAM DETE ZA 30.000 MARAKA": Šokantna ispovest oca iz Aleksinca isplivala tek posle 40 godina, žena je pronašla i sestru bliznakinju 15:27
Naj žena.rs IDENTIČNE BLIZNAKINJE POKUŠAVAJU DA ZATRUDNE U ISTO VREME To nije ono što je najbizarnije! 14:15
Informer/Alo/K.G. OVO JE SESTRA BLIZNAKINJA NAŠE VODITELJKE! Neverovatno liče, ona se ne eksponira javno i radi kao profesor! (FOTO) 22:35 Vip 1
ONE SU MEDICINSKA MISTERIJA "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu" 15:54
MOĆ SESTRINSTVA Devojčica sa daunovim sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa sestrom bliznakinjom 21:02
Alo.rs/D. I. POJAVILA SE FOTKA BLIZNAKINJA Ćerke Jovane i Željka Joksimovića niko nije video, prva njihova slika se širi internetom! 07:31 Vip 0
najžena.rs USPEŠNO RAZDVOJENE SIJAMSKE BLIZNAKINJE: Emotivan susret sestara koje su bile spojene glavom i leđima 16:50
najžena.rs PROGLAŠENE SU ZA NAJLEPŠE BLIZNAKINJE SVETA 2010: Evo kako danas izgledaju ove čarobne devojčice 19:16
Alo/ M. G. IMAJU 107 GODINA Japanke oborile Ginisov rekord kao najstarije jednojajčane bliznakinje 00:31 Razonoda 1
Alo; D.K. "ČUČNITE. SKUPITE KOSU" Poslednji trenuci brutalno ubijenih bliznakinja, sve uživo prenosio na Instagramu! 22:44 Vesti 0
Alo/ M. G. UBISTVO EMITOVAO UŽIVO Ubio bliznakinje (18) i sve snimao: Klečale su jedna pored druge pre nego što ih je likvidirao 11:39 Vesti 0
Novosti/Alo/A.N. DETALJI UŽASA U ZRENJANINU Drugarice bile na piću, pa došlo do krvavog sukoba 16:56 Hronika 0
Alo.rs/Novosti/N.A. DEVOJKA IZBOLA SVOJU SESTRU BLIZNAKINJU? Novi detalji sukoba u Zrenjaninu - povređena u teškom stanju! 22:24 Hronika 1
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
LJUDI IH GLEDAJU ŠOKIRANI PRIZOROM, POLICIJA DOŠLA DA HAPSI Muškarac (27) i devojka (24) kao od majke rođeni nasred ulice ovo rade! (FOTO) 12:55 Vesti 0
ZABORAVITE NA MLADI LUK UZ ROŠTILJ Doktor Voja otkrio šta zaista ide uz ćevape i vešalice, a da stomak ne strada 11:51