Kurir/Alo/N.S. EVO ZAŠTO SEVERINA NIJE JAVNO PODRŽALA NIKOLINU PIŠEK U sve umešan i Milan Popović, a ovo su svi detalji sukoba 18:05 Vip 0
Alo/A.J. ZARAĐIVALA DO 50.000 EVRA Nikolina Pišek otkrila na koji način je zarađivala ogromne svote novca 08:30 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. JOVANA JEREMIĆ IZNELA ŠOKANTNU TEORIJU Voditeljka podržala Nikolinu Pišek, pa frapirala: Miša Grof se loži na sopstvenu snajku 21:00 Vip 3
Blic/Alo/N.S. ISPOVEST BIVŠEG VERENIKA NIKOLINE PIŠEK Bili su u tajnoj vezi, spremala se i svadba, a onda je bankrotirao (FOTO) 22:03 Vip 2
Alo/N.S. MIŠA GROF SAZNAO DA POSTOJI JOŠ JEDAN SEF Viktor otkrio nove detalje: Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin 22:48 Vip 8
Kurir/Alo/N.S. NA POMENU NOSILA TAŠNU OD KOŽE ALIGATORA Nikolina Pišek kolekcionarka je luks torbi, samo jedna vredi 43.000 $ 20:58 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SVEKAR PRISVOJIO SVE VREDNE STVARI Nikolina Pišek zahteva da joj se vrati skupoceni poklon koji je kupila Vidoju, Miša Grof ne želi da čuje 09:40 Vip 2
24sata.hr/Alo/Đ.M. ISPLIVAVAJU NOVI DETALJI U JAVNOST Nikolina Pišek je šest meseci pre smrti muža promenila prezime, a sada je otkriveno i zašto 07:50 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NIKOLINA JE VIDOJA PREOTELA KATARINI RADIVOJEVIĆ! Miša Grof nastavlja da iznosi skandalozne stvari na snajkin račun, obelodanio apsolutno sve 07:42 Vip 1
Story.hr/Alo/Đ.M. GURAO JE POLNI ORGAN U SVE ŠTO SE KREĆE! Isplivali šokantni detalji o pokojnom Vidoju, opsedao ovu Hrvaticu i varao Nikolinu Pišek?! 14:55 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. MIŠA GROF PODNOSI TUŽBU PROTIV NIKOLINE PIŠEK?! Ristović već angažovao advokate, brutalan rat svekra i snajke se nastavlja 13:58 Vip 2
Naj žena VEDRANA RUDAN O NIKOLINI PIŠEK "Sirotica” sa portala je prošle sedmice “skinula crninu", ne žalim je ni najmanje 12:59
Alo/Đ.M. MISTERIJA JE REŠENA Miša Grof otkrio pravu istinu o sinu i njegovoj smrti: Nije tačno da je Vidoje imao 44 godine kada je umro! 07:45 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. NE PLAŠIM SE SUDA, UBILA MI JE DETE! Miša Grof nastavlja da iznosi šok optužbe na Nikolinin račun: Imam 30 svedoka koji će potvrditi! 22:30 Vip 2
Rudan.info/Alo/A.M. NE ŽALIM JE Vedrana Rudan ponovo bez dlake na jeziku, žestoko isprozivala Nikolinu Pišek: Jadnica ostala bez muža bogataša 15:20 Vip 0
Inforemer/Alo/A.J. NIKOLINA PIŠEK TUŽI SVEKRA? Miša Grof o snajki: Toliko je zla da može da upravlja logorom 11:35 Vip 0
Alo/N.S. PSIHIJATAR BI TREBALO DA GA KOMENTARIŠE Nikolina Pišek žestoko odgovorila svekru Miši Grofu, rat ne jenjava 09:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NIKOLINA JE ISCENIRALA PLJAČKU U HRVATSKOJ!? Miša Grof otkrio do sada nepoznate detalje: Kod nje ima nakita koji vredi više od pola miliona evra 21:50 Vip 0
Alo/A.J. TI SI MI UBILA DETE Jezive optužbe Miše Grofa: šest meseci nosila crninu za psom, a sad je posle mesec dana skinula, sad je vesela udovica 18:40 Vip 2
Alo/N.S. I ZATVOR BI BIO RAJ NASPRAM OVOGA Nikolina Pišek se oglasila i brutano uzvratila Miši Grofu: Samo dokaži! 12:45 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1