Alo/N.K/Đ.M. NEŠTO SE TAJI, MOŽDA JE OTROVAN Prvo obraćanje oca Vidoja Ristovića, Miša Grof šokirao izjavom i obelodanio potpuno nove detalje o smrti sina (VIDEO) 12:25 Vip 1
Alo/N.K/Đ.M. POZLILO MAJCI VIDOJA RISTOVIĆA Drama na Novom groblju, odmah pritrčali da joj ukažu pomoć (FOTO) 12:11 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. POTRESNE SCENE NA NOVOM GROBLJU Udovica Vidoja Ristovića grca u suzama iznad groba i moli ga za oproštaj, Nikolina potpuno slomljena od tuge (FOTO) 11:58 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. POMEN VIDOJU RISTOVIĆU: Tuga na Novom groblju, majka i otac neutešni plaču iznad groba, Nikolina u društvu njegove bivše žene (FOTO) 11:28 Vip 0
Alo/Đ.M. PONOSNA SAM, ZNAM DA BI I TATA BIO Emotivna fotografija Nikoline Pišek, voditeljka u crnini grli ćerku, a poruka kida dušu (FOTO) 10:37 Vip 0
Alo/O.K. ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Nikolina Pišek pakuje kofere i odlazi sa Balkana nakon iznenadne smrti supruga, ovo su svi detalji 07:30 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SITUACIJA JE ALARMANTNA Prijatelji Nikoline Pišek zabrinuti, evo šta su je savetovali da uradi nakon što je saznala šok detalje sa obdukcije 08:00 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. GLEDA STARE SLIKE, STALNO PLAČE Nikolina neutešna nakon rezultata Vidojeve obdukcije, prekinula gradnju vile u Zagrebu 21:08 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MEDIJI SU BOLJE OBAVEŠTENI OD PORODICE Miša Grof ne može da se smiri nakon što je pročitao obdukcioni nalaz svog sina, otkrio i gde je Nikolina 13:32 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. IMAO JE SKORO TRI PROMILA ALKOHOLA U KRVI Otac Vidoja Ristovića slomljen nakon obdukcije sina, otkrio nove detalje: Načelnik mi je rekao... 07:56 Vip 2
Alo/N.S. OGLASILA SE UDOVICA Nikolina Pišek je nakon rezultata obdukcije Vidoja Ristovića ostala u šoku, voditeljka ne može da dođe sebi 14:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NISAM DOBIO NIKAKAV NALAZ, UŽASNO SAM Miša Grof vidno potresen zbog rezultata obdukcije sina Vidoja 13:52 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. UVEK BUDE LOŠE Nikolina Pišek prokomentarisala nagađanja oko smrti supruga 08:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NE SMEM DA UĐEM U STAN U KOJEM JE ŽIVEO MOJ POKOJNI SIN Miša Grof utučen: Nema ko da mi otvori vrata 22:15 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. DOŽIVEO JE NAJGORU SMRT AKO JE UMRO NA LJUBAVNICI Jeremićeva brutalno o pokojnom suprugu Nikoline Pišek: Bruka, on je nju izmasakrirao 11:19 Vip 3
Alo/N.S. PRVA ISPOVEST BOLESNOG MIŠE GROFA POSLE SMRTI SINA! Skupio snage i oglasio se nakon velike tragedije 20:54 Vip 0
Kuri/Alo/N.D. MIŠA GROF NE DA STAN POKOJNOG SINA Otac Vidoja Ristovića neće ni da čuje za prodaju nekretnine na Vračaru 19:23 Vip 0
Alo/N.S. KAŽU DA JE KOPIJA SVOJE MAJKE Naslednica Nikoline Pišek završila je medicinu na prestižnom univerzitetu, a evo kako izgleda (FOTO) 18:41 Vip 1
Story/Alo/N.D. NAJBOLNIJE MI JE ŠTO JE UNA IZGUBILA OCA, A JA ŽIVOTNOG SAPUTNIKA Nikola Pišek prvi put nakon smrti supruga Vidoja Ristovića 10:43 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1