Novosti/Alo/V.P. OPLJAČKANA POŠTA U SMEDEREVU Lopov se predstavio kao radnik za deratizaciju, zaprašio prostorije, pa izvadio pištolj, a onda je počela drama... 15:31 Hronika 0
Alo/Biznis.rs NAJVIŠE SE ŠVERCUJU DEVIZE, DROGA I ZLATO Evo šta i koliko sme da se nosi preko granice a da vam carina to ne oduzme 20:47 Vesti 0
Alo/E.N. ISPOD PATOSNICE SE KRILO PRAVO BOGATSTVO Carinici zaustavili dva Albanca i zaplenili preko 10 miliona dinara 12:03 Hronika 0
Alo/V.P. KRIJUMČARIO 425 KUBANSKA TOMPUSA Kinez sleteo iz Moskve sa punim koferom cigara 20:50 Hronika 0
Alo/V.P. ZAPLENA NA PREŠEVU Makedonski državljanin nije prijavio sat od 115.000 evra, oduzet mu i Porše 14:31 Hronika 0
Alo/V.P. OTKRILI U GOLFU PRAVU BIBLIOTEKU IZ 16. VEKA Sprečen pokušaj prenošenja antikviteta i zlatnika preko granice 18:29 Hronika 0
Agencije/Alo/I.S. VIŠE OD 500 KG DROGE PREVOZIO SA LEKOVITIM BILJEM Uhapšen Albanac na graničnom prelazu 00:22 Crna Gora 0
Alo/Informer/I.T. NEVEROVATNA ZAPLENA SRPSKIH CARINIKA Žena u gepeku krijumčarila Roleks zidne satove! (FOTO) 14:27 Hronika 0
Alo!/M. Š. KADA SE IZUO POLICAJCI SU PALI, ALI NE OD SMRADA! Zaplenjena ogromna količina novca na graničnom prelazu 15:49 Hronika 0
Alo/I.T. ŠVERCOVALI TONU LANACA ZA SNEG Carinici otkrili još nepravilnosti u prevozu robe! (FOTO) 13:53 Hronika 0
Alo/Reporteri/I.T. ALBANAC ŠOKIRAN NA HRVATSKOJ GRANICI Za 17 kilograma suvog mesa platio carinu od 2.650 evra 11:19 Vesti 2
Alo/V.P. DOLIJAO POLICIJI Makedonac probao da unese u Srbiju prtljag natopljen kokainom 12:21 Hronika 0
Tanjug/Alo/I.S. VELIKA ZAPLENA NA AERODROMU Pronađen nakit, poludrago kamenje, ali ovo je iznenadilo carinike 18:33 Hronika 0
Tanjug/Alo/V.P. VELIKA ZAPLENA NA HORGOŠU Carinici pronašli 20 kilograma preparata za potenciju 12:21 Hronika 0
Tanjug/Alo/E.N. SPREČEN POKUŠAJ ŠVERCA TOMPUSA VREDNIH VIŠE OD MILION DINARA Nišlija pokušao da se opravda: Sve je za ličnu upotrebu, pušenje me smiruje! 10:13 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
TRAMP ILI HARISOVA? Kladionica jasno pokazala sve! Napetost raste iz sata u sat, neko ipak prednjači! 13:06 Vesti 0
SNAŽAN ANTICIKLON DONOSI MRAZ I MAGLU! Neće se videti prst pred okom - drastično pada temperatura, EVO I ZA KOLIKO! 13:22 Vesti 0