Kurir/Alo/Đ.M. IMALI SE*SUALNE ODNOSE U ALEKSANDRINOM KREVETU Isplivali novi skandalozni detalji, ovo je Subotićka doživela od muža i najbolje drugarice Maje 16:26 Vip 0
Alo/N.K. PRVO PUTOVANJE MAJE I PECE Starleta više ne mora da se krije, pa je oduševljeno prihvatila poziv za letovanje sa Aleksandrinim mužem 08:30 Vip 1
Kurir/Alo/A.M. DADILJE UPOZORAVALE ALEKSANDRU Isplivali novi detalji afere, svi su videli da joj Maja otima muža, osim nje 20:48 Vip 1
Informer/Alo/A.M. USRED AFERE OTIŠLI NA LETOVANJE Maja Marinković i Peca otputovali u Crnu Goru, isplivali su novi detalji njihove veze 17:51 Vip 3
Alo/A.J. ISPLIVAO DOKAZ Maja Marinković uživo u emisiji naočigled Aleksandre obelodanila aferu sa Pecom 14:20 Vip 2
Alo/A.J. RASTURILA JEDAN BRAK I ZA TO DOBILA 600 EVRA Aleksandra se brutalnim rečima obratila bivšoj drugarici Maji: I ovaj put ćeš isp*šiti 13:20 Vip 2
Pink/Alo/A.J. NE ZNAM DA LI SU BILE ŽRTVE DOK SU SE ČEREČILE SA MAMINIM DEČKOM Oglasila se Maja Marinković, priznala aferu sa Pecom: Nema pravo glasa 13:07 Vip 2
Alo/A.J. NERVNI SLOM JE DOŽIVELA Aleksandra Subotić ne prestaje da plače zbog prevare, oglasio se i otac Maje Marinković: Izvinjavam se 13:01 Vip 0
Alo/A.J. PECA NIJE PRVI OŽENJENI SA KOJIM JE BILA Evo kome je sve Maja Marinković upropastila brak i vezu 12:20 Vip 1
Alo/A.J. NASEO JE NA PRIČE TE K*RVE Prvo oglašavanje Aleksandre Subotić nakon afere, ne može da dođe sebi: Maja je narkomanka 11:50 Vip 5
Alo/A.J. JA SAM UVEK GLAVNA I KAD POSTOJI PRVA Ovako je Maja Marinković govorila o dečku nedelju dana pre afere, Aleksandra nije ni slutila da je reč o njenom mužu 11:13 Vip 0
Pink/Alo/A.J. SODOMA I GOMORA Tamara Đurić bez dlake na jeziku, progovorila o Subotićevoj, Peci i Maji: Aleksandra ništa nije izgubila 10:10 Vip 1
Alo/A.J. TAKI JE NAJVEĆA LJIGA Afera Maje sa Aleksandrinim mužem šokirala i njene najbliže, drugarica je se odrekla, pa oplela po njenom ocu 08:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. NISMO JE VIĐALI SA PECOM Komšije Aleksandre Subotić progovorile nakon što je preljuba Maje Marinković i Raspopovića izašla na videlo 08:20 Vip 0
Alo/A.J. MORAM DA RAZMISLIM GDE ĆEMO Brutalna reakcija Aleksandre Subotić, saznala da je muž prevario sa Majom Marinković, pa uradila ovo 07:40 Vip 0
Alo/A.J. MAJA I PECA OSAM MESECI ZAJEDNO? Isplivali detalji prevare, bili zajedno u Crnoj Gori, sve je isplanirano 07:20 Vip 1
Informer/Alo/A.J. KARAĐORĐE OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA ALEKSANDROM Žestoko opleo po zetu, otkrio kako se oseća njegova ćerka, pa osuo po Maji 23:00 Vip 0
Blic/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ ČUVALA ALEKSANDRI DECU Niko nije mogao da pretpostavi da se iza toga kriju zadnje namere, a ovo su detalji prevare 22:50 Vip 2
Pink/Alo/A.J. TO JE NAPRAVILA I MENI SA CAREM Sanja Stanković šokirana, dala svoj sud o preljubi Maje i Pece 22:37 Vip 0
Pink/Alo/A.J. JEDNOM K*RVA - UVEK K*RVA Majka Aleksandre Subotić žestoko o aferi zeta i Maje Marinković, a evo šta je rekla i Ana Korać 22:25 Vip 4
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40