OVE REČI ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA Unuku nije bilo jasno zašto baba pegla dedi odeću kad radi na njivi, dobio je odgovor koji nije očekivao 10:40 Razonoda 0
NEKA SAD KAŽU NEŠTO LOŠE O MLADIMA! Devojka spasila BEBU i dedu koji su upali u hladnu reku 11:43 Svet 0
OGLASILA SE BAKA ČETVORKI IZ BANJALUKE! Dali im imena jevanđelista, jer su pravo čudo, "Svi smo zatečeni zbog ovoga" 10:06 Vesti 0
PORANILA PO BADNJAK ILI PO DEDU IZ KAFANE?! Baba sa hladnim oružjem kroz gradski prevoz! Pljušte komentari: Ovo sam ja za 30 godina! 13:27 Vesti 0
JOJ, MILI MOJ, ŠTO NAM OVO URADI? Janjuševa baka neutešna nakon smrti najmlađeg unuka, njeni jecaji tresu Prijepolje 11:36 Vip 0
SIN DRAGANE MIRKOVIĆ SLOMLJEN ZBOG SMRTI Marko ne može da sakrije tugu i bol, odmah se oglasio 14:40 Vip 0
NI FILIP, NI MAJKA, NI SIN ALEKSANDAR Aleksandra Prijović pokazala koga vodi na novu turneju, ova osoba joj je jedna od bitnijih 19:33 Vip 0
BANAĆANIN OBJAVIO HIT PRIČU O SUPERĆELIJSKOJ OLUJI Babu nam vratili iz Kačareva, ujna se vodila kao nestala 06:00 Vesti 0
N. Gavrilov MONSTRUOZAN ZLOČIN Zakopao babu, pa molio za pomoć: Ako je vidite, zovite policiju! 07:00 Hronika 0
N. Gavrilov/Informer.rs NESVAKIDAŠNJA ZAPLENA U NOVOJ VAROŠI Baba, deda i unuk krili čitav arsenal oružja! 21:23 Hronika 0
Alo; "MAKNI ŠAPE OD LEBA!" Žestoka svađa u srpskoj prodavnici, baba stala prodavačici na crtu! (VIDEO) 10:22 Vesti 0
Alo.rs "MA CEPAM LAGANO" Baba Vinka ponovo u akciji, evo šta sada vozi, nepobediva je! (FOTO) 11:39 Vesti 0
Vijesti; Alo; CRNOGORSKA POLICIJA NA NOGAMA! Ušetala u banku i podigla 1,3 miliona evra, pa mirno izašla! Usledio je poziv i nastao je haos! 20:27 Vesti 0
najžena.rs PRIČA OVE STARICE JE RASPLAKALA SRBIJU: Jelica će i ovaj Uskrs provesti sama i bez sinova 20:41
Alo.rs/Informer.rs REKLA SAM POLICIJI DA GA SEKU NA PARČE Baka ubijene devojčice iz Ripnja o monstrumu 14:27 Hronika 0
Alo.rs/Novosti PIJANA BABA OPLJAČKALA BANKU Nakon zločina, blagajniku je ostavila ovu poruku 09:48 Vesti 0
Alo/N.D. TUGA U DOMU POZNATE PEVAČICE Nevena Božović dožvela smrtni slučaj, ne može da dođe sebi od tuge 11:30 Vip 0
alo.rs IMAM VELIKU PENZIJU Dobri "traži babu do 79 godina, davaće joj i po 60 hiljada", hit oglas koji je izazvao buru negodovanja u Srbiji 11:24 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
"VELIKA BRITANIJA JE SADA DIREKTNO UKLJUČENA U RAT" Šok izjava ruskog ambasadora u Londonu 17:18 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57