ZARAĐUJTE KAO MILIONERI Stavite ovu stvar ispod otirača i gledajte kako novac dolazi sam od sebe 10:46
VERUJE SE DA OVE STVARI U KUĆI PRIVLAČE SAMO DUGOVE I SIROMAŠTVO Mnogi prvo njih nabave 08:40 Razonoda 0
PRIVUCITE SREĆU I NOVAC U 2025. GODINI Upalite sveće ove boje i obratite pažnju na jednu stvar 10:46 Razonoda 0
POSLEDNJA CIFRA U GODINI ROĐENJA JE SUDBONOSNA Otkriva da li vas u životu čeka sreća ili patnja 14:53 Razonoda 0
STAVITE NOVČIĆ U SAKSIJU Ako ova biljka procveta u februaru znači da u vašu kuću ubrzo stižu dobre vesti 08:06
BILJKE KOJE AKTIVIRAJU POZITIVNU ENERGIJU U VAŠEM PROSTORU Feng šui saveti koje niste znali 15:00 Razonoda 0
VERUJE SE DA OVA 4 PREDMETA PRIVLAČE SIROMAŠTVO Ako želite više para i sreće, izbacite ih iz kuće što pre! 18:06
ŠTA NIKAKO NE TREBA DA RADITE 31. DECEMBRA I 1. JANUARA? Rizikujete da izgubite novac i da se u kuću uvuče loša sreća 15:46
DEFINITIVNO NAJMOĆNIJA AMAJLIJA ZA NOVAC I SREĆU "Radi" samo ako stoji na ovom mestu u kući 12:59 Razonoda 0
DRŽITE SE OVOGA I BUDITE BEZ BRIGE Sa sedam stvari u kući uđite u Novu godinu, donose sreću i izobilje 13:51 Razonoda 0
NIKAKO JE NE STAVLJAJTE BLIZU VRATA Ovo su najgora i najbolja mesta za novogodišnju jelku, jedno će privući novac i sreću 15:11
POKLONE OVIH LJUDI NEMOJTE DA UNOSITE U KUĆU Veruje se da donose samo svađe i nesreću, čak i razvod 13:09 Razonoda 0
OSTALO JE JOŠ MALO VREMENA Za sreću i uspeh ove 3 stvari morate da uradite u kući pre kraja 2024. 08:56
SVI DRŽE OVO U NOVČANIKU, A NE ZNAJU DA PRIVLAČI BEDU Ako želite da imate više para, odmah to izbacite! 13:56
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
"GROBARI" SE UZALUD NADALI Velika želja Partizana potpisuje novi ugovor, ništa od dolaska u Beograd 11:10