Republika/Alo/A.J. PRVA VELIKA ISPOVEST ĆERKE VLADE DIVCA Evo šta je sve preživela: Ismevali su me jer sam usvojena, ostale su mi traume 09:20 Vip 0
Jutarnji.hr/Alo/N.D. DOBILA SAM RAK JER NISAM IZLEČILA TRAUMU OD SILOVANJA Slavna glumica progovorila o traumatičnom iskustvu ko i borbi sa opakom bolešću 09:00 Vip 0
Republika/Alo/N.D. UHVATILI SU ME ZA VRAT I IZVADILI NOŽ Jovana Tipšin progovorila o jezivom napadu koji je doživela 10:00 Vip 0
Alo/A.M. ISTRAUMIRAN SAM! Ša priznao da ga Martina podseća na bivšu, pa raskrstio sa njom, a evo i šta joj je sve rekao! 19:25 Vip 0
Alo/K.G. RANE IZ DETINJSTVA SLAVNOG GLUMCA JOŠ NISU ZACELILE! Bivša menažerka Toma Kruza otkrila sve njegove mračne tajne! 13:00 Vip 0
Skandal/Alo/I.G. PEVAČ BIO U ZATVORU SA MAJKOM I SESTROM! Bojan Leksington i dalje ima traume, budi se u znoju, a razlog za hapšenje je nepoznat 13:40 Vip 0
Alo/J.M. BILA SAM SILOVANA, NISAM PRIJAVILA ZBOG RODITELJA! Verica Rakočević o traumama iz detinjstva, a strašne scene i danas ne može da zaboravi 08:16 Vip 2
Alo/I.G. TRUDIM SE DA NE RAZMIŠLJAM O TOME! Saša Kovačević progovorio o traumama iz Nemačke, držali ga satima zatvorenog! 20:40 Vip 0
Alo.rs/S.S. STRAHOTA Lopovi noću upali u kuću bivše reprezentativke: Zahvalni smo sudbini što se niko od nas troje nije probudio 23:43 Sport 0
Republika/Alo.rs/D. I. BOBA SE OGLASIO NAKON ŠTO JE OTKRIVENO KO JE OTEO STEFANA Živojinovići ponovo proživljavaju najstrašnije trenutke 13:53 Vip 0
Alo.rs/D. I. IMAM TRAUME I DALJE Sloba Radanović progovorio o najbolnijem iskustvu, a onda prokomentarisao pobedu bivše tašte u rijalitiju! 19:06 Vip 1
Alo.rs/Blic ĆERKA ANE MIHAJLOVSKI ZBOG TRAUME PRESTALA DA GOVORI Voditeljka u suzama zbog stravične SAOBRAĆAJNE NEZGODE! 14:31 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 80