ŠOKANTNA PRIZNANJA I REKA SUZA! Skandalozno suočavanja Anite i Matore, Stanojlovićeva priznala zašto ju je prevarila 22:45 Vip 0
HAOS U ELITI! Matora saznala da Anitina ljubavnica ulazi u rijaliti, Stanojlovićeva grca u suzama 18:21 Vip 0
UNIŠTILA BIH NJIHOV BRAK Brutalno oglašavanje Anitine ljubavnice, žestoko isprozivala Matoru i javno rekla ovo 15:26 Vip 0
OTKRIVEN TAJNI PLAN ANITINE LJUBAVNICE Sada je sve jasno, oglasila se i ona i obelodanila sve javno! 15:13 Vip 0
POSLE SVEGA NEĆU DA JE VIDIM, NA LEKOVIMA SAM Matorin otac besan na Anitu, otkrio da je Jovanina majka loše 14:24 Vip 0
OTKRIO HAOS KOJI SE DESIO NA SVADBI Oglasio se Matorin prijatelj i izneo sve detalje Anitine prevare 19:36 Vip 0
MILION PUTA SAM JOJ REKLA DA SE NE PETLJA S PROSTITUTKAMA! Ljuba Pantović žestoko udarila na Anitu, pa raskrinkala šta Matora radi 19:16 Vip 0
ŠAMARALA ME JE, UHVATILA SE DROGE! Bivši muž Anite Stanojlović izneo stravične detalje o njoj, evo šta je radila u prošlosti 16:50 Vip 0
ANITINA MAJKA HITNO HOSPITALIZOVANA Pozlilo joj nakon šokantnih dešavanja u rijalitiju, evo u kakvom je stanju 16:19 Vip 0
ANITINA MAJKA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI! Obratila se direktno čelnicima Pinka, ima samo jedan zahtev 14:01 Vip 0
KOLIKI MONSTRUM TREBA DA BUDEŠ! Bela kuća na nogama, Anita na stubu srama, ukućani bez milosti, sasuli joj sve u lice 09:58 Vip 3
OTKRIVAMO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA DOM ANITE STANOJLOVIĆ U KRUŠEVCU Alo! u posedu ekskluzivnih fotografija, ovo je prava istina! 08:42 Vip 0
IZAZOVNA ODEĆA, JAKA ŠMINKA I ISPEGLANA KOSA Isplivali Matorini radi radovi, ovako je nekada izgledala, šok! 22:50 Vip 0
SVE ĆU DA KAŽEM AKO UĐEM! Anitina majka ekskluzivno za Alo! najavila pakao Matoroj i ćerki, pale ozbiljne pretnje i uvrede! 21:15 Vip 0
MISLIO SAM DA JOJ JE MATORA POSLOVNI PARTNER, A NE DEVOJKA: Anitin deda šokiran unukinim ponašanjem, evo šta je rekao o Tomićevoj 20:30 Vip 0
MATORA ĆE OPROSTITI ANITI Oglasila se osoba koja najbolje poznaje Jovanu i iznela šok detalje, promeniće se tok rijalitija! 18:30 Vip 0
ANITA I MATORA MORAJU DA NAPUSTE SRBIJU: Hitno se oglasio advokat, evo šta kaže o posvađanim supružnicama 17:45 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SPREMA SE PREKID VATRE U NAREDNIH 36 SATI! Mediji bruje: Evo ko će objaviti udarnu vest! 19:30 Vesti 0
MALOLETNIK IZ RUSIJE NA LISTI ZA ODSTREL UKRAJINSKE DRŽAVE: Roditelji su mu proizvođači igračaka, a on je označen kao 'neprijatelj' 18:23 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07