Marija Kostić SVE PUCA OD STRASTI Aniti i Matoroj ljubav cveta, fotografijom oduševile pratioce na društvenim mrežama 16:30 Vip 0
Ermin Biberović BROJE SITNO DO VENČANJA! Matora i Anita izabrale burme, a onda usledio sočan poljubac! (FOTO) 20:57 Vip 0
Nina Denda SNIMALE SE U KREVETU Matora i Anita ne mogu da se obuzdaju, objavile strastveni video 15:45 Vip 0
Amina Jusović PRIHVATILA ME JE TAKVU KAKVA SAM Anita ponosna na vezu sa Matorom, pa se prisetila kakve je uvrede trpela tokom rijalitija 08:14 Vip 0
Marija Kostić SADA SE SVE ZNA Nakon što je otkrila da je stvaila Aniti prsten na ruku, Matora rekla ko će im biti kumovi 03:00 Vip 0
Marija Kostić ALEKS SPREMA CARU IZNENAĐENJE? Matora odala Nikolićevu uživo u programu, priprema Filipu iznenađenje za pamćenje 02:30 Vip 0
Marija Kostić SADA JE SHVATILA Matora se složila sa gledateljkom da je tek sada postala svesna Anitinih godina 02:00 Vip 0
Marija Kostić ČUJU SE SVADBENA ZVONA Matora otkrila da će se zavetovati Aniti na večnu ljubav 01:15 Vip 0
Nina Denda PRVI SUSRET MATORE I ANITE Tomićeva stigla u Kruševac, evo kako je sve proteklo (FOTO) 16:00 Vip 0
Marija Kostić MATORA SE OVOME NIJE NADALA Anita posvetila tetovažu Jovani kao znak ljubavi, mesto će vas oduševiti 20:20 Vip 0
Marija Kostić PROREKLA JOJ BUDUĆNJOSTI Vidovnjakinja videla sudbinu Matoroj, ovo nije očekivala 20:20 Vip 0
Ermin Biberović MATORA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O STEFANU NAKON NJEGOVOG HAPŠENJA! Nije mogla da dođe sebi od šoka kada je saznala šta je uradio! 16:02 Vip 0
Ermin Biberović OTKRIVENA ISTINA O TUČI MATORE I SANJE! Tomićeva se oglasila i na kraju rešila da prizna šta se zapravo desilo! 21:43 Vip 0
Ermin Biberović MATORA NASRNULA NA SANJU? Srele se na splavu, a onda izazvale opšti haos, umalo došlo do žestoke tuče! 15:52 Vip 0
Amina Jusović IZNELA IZ "ZADRUGE" ZABRANJENU STVAR Matora je ovo ubacila u džep, pa gurnula u džak sa odećom, isplivao snimak! 10:59 Vip 0
Ermin Biberović MATORA ZAPROSILA ANITU! Procurio privatni momenat, reakcija Stanojlovićeva iznenadila sve! (FOTO) 18:50 Vip 0
Alo! MATORA UNIŠTILA ANITU SVOJIM PRIZNANJEM Umalo usledio raskid uživo nakon njenog izlaska, Stanojlovićeva na ivici nervnog sloma (VIDEO) 22:28 Vip 0
Alo! ANITA I JOVANA BEZ BLAMA U AKCIJI PRED SVIMA! Nisu mogle da se obuzdaju i suzdrže, priredile prisutnima šok prizor! (VIDEO) 21:33 Vip 0
Danijel Rakočević NIJE VEROVALA ŠTA VIDI Zadrugarka se zaletela Jovani u zagrljaj, a Matora se šokirala zbog njenih operacija! 23:15 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Vodolija dobija šokantne vesti, Jarcu nova mogućnost za zaradu, a Ribama se vraća bivša ljubav 05:00 Razonoda 0