ANITA PLAČE JER JE IZGUBILA ZLATNU KOKU: Matea Car oplela po Stanojlovićevoj, pa otkrila da li će doći do pomirenja 19:00 Vip 0
MATORA NA IVICI DA PREBIJE ANITU! Haos u Eliti, Jovana ponovo doživljava nervni slom, spomenula njene gole slike 15:07 Vip 0
BRAČNI PAR TOMIĆ! Prvo oglašavanje Matorine bivše nakon haosa između Jovane i Anite, jasno poručila samo jedno! 13:55 Vip 0
ERMINA KIPTI OD BESA ZBOG ANITE! Odmah se oglasila i otkrila u kakvom su stanju Matorini roditelji, a imala je poruku i za njih! 13:37 Vip 0
SMUCALA SE SA DETETOM U DVA NOĆU PO ULICI Matora puca po šavovima, razvezala jezik i otkrila sve jasno i šta je Anita radila! 13:10 Vip 0
SVE JE DOGOVORENO! Iznete javno šok tvrdnje na račun Matore i Anite, ovo im je bio plan od samog početka! 12:31 Vip 1
GLUPA I BEZOBRAZNA, NISAM SMEO DA UPOZORIM MATORU! Miki Đuričić zagrmenuo na Anitu, javno izgovorio ove reči! 11:15 Vip 0
SKANDAL U NAJAVI! Otkriveno šta je Anita pokušavala da sazna iz spoljnog sveta, obezbeđenje je sprečilo u tome! 10:56 Vip 0
NA LEKOVIMA SAM U HITNOJ, MNOGO MI JE LOŠE Anitina majka očajna, pozlilo joj zbog Matore: Kako je mogla to da joj uradi 09:53 Vip 0
MATORA SKINULA BURMU, RAZVOD PO HITNOM POSTUPKU! Anita pokušala da se dokopa informacija iz spoljnog sveta 08:33 Vip 0
SPUŠTAM GLAVU DA JE NE GLEDAM! Matora ukapirala sve Anitine laži i manipulacije, Đedović ostao bez teksta 08:00 Vip 0
TO ME NAJVIŠE BOLI: Matora otkrila šta ju je najviše povredilo u Anitinoj prevari, ovo neće moći da joj oprosti 23:00 Vip 0
NJENI RODITELJI IMAJU SAMO JEDNU ŽELJU: Oglasila se Matorina prijateljica, pa otkrila kakva je situacija u domu Tomića 21:05 Vip 0
ANITA JE OZBILJAN MANIPULATOR: Matorina bliska prijateljica zapenila nakon haosa u rijalitiju, nije birala reči! 17:15 Vip 0
DOK SU SE VENČAVALE, ANITA JE SLALA PORUKE DRUGOJ Matora je zbog svadbe pukla pravo bogatstvo, evo koliko je zapravo sve koštalo 16:05 Vip 0
KAKO JE NIJE SRAMOTA!: Evo šta je Anita radila dok je Matora povraćala i doživljavala nervni slom, potez izazvao bes ukućana 11:19 Vip 0
NIJE HTELA DA ČUVA DETE, DOK JOJ NE DAMO PARE! Matora u jeku nervnog sloma iznela skandalozne stvari: Očeva suza me boli i dalje! 11:07 Vip 0
MATORA NA IVICI NERVNOG SLOMA! Anita joj priznala da je imala aferu sa drugom ženom, pojavile se i gole slike 09:14 Vip 0
CEPALA JE VENČANICU I PLAKALA MI U SLUŠALICU Anitina ljubavnica stigla na Pink, pa počela sa iznošenjem tajni 22:34 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
ŠTA SE TO PRIBLIŽAVA IZ DUBINA? Tri scenarija pred Rusijom, neprijatelj više ne udara gde se očekuje 17:15 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 7. MAJ Škorpiji veza zapala u ozbiljnu krizu, Ovna čeka period svađa i nepoverenja, a šta je sa ostalima? 19:19