PRITISAK MI JE BIO 162/92 Probala sam tehniku za lečenje hipertenzije ruskog doktora Šišonina i evo šta je pokazao aparat posle 20 minuta 11:40
"Ako imate zdravstvenih problema sami ste krivi": Doktor Sokolović: Evo šta ja radim da snizim krvni pritisak 16:37
Penzionisani.rs SKAČE VAM PRITISAK ČIM ZAHLADNI NAPOLJU? Doktorka iz Hitne pomoći upozorava koji pacijenti mogu da dožive moždani udar 14:22
najžena PETNAEST MINUTA OVOG TRENINGA SMANJUJE PRITISAK: Ljudi sa hipertenzijom se kunu u ovu vežbu, kažu da im je produžila život 12:07
S.Ćorić KO BOLUJE OD NISKOG PRITISKA U RIZIKU JE OD HIPERTENZIJE Obavezno uradite analizu krvi, jedno je znak za uzbunu 15:59 Žena 0
Naj žena KARDIOLOG SEFEROVIĆ UPOZORIO Ako vam krvni pritisak prelazi ove vrednosti, preti vam infarkt 11:01
alo.rs/S.Ć. ZBOG OVOG "SKAČE" PRITISAK I DOBIJAMO NA KILAŽI Evo šta stariji od 40 godina nikad ne treba da rade 08:26 Žena 0
alo.rs/S.Ć. REAGUJTE DOK NIJE KASNO Švadski kardiolog otkriva četiri načina za smanjene pritiska bez lekova 13:47 Žena 0
alo.rs/S.Ć. SAMO OVAKO SE PRAVILNO MERI PRITISAK Ako ne ispoštujete 5 koraka, rezultati će biti pogrešni 11:39 Žena 0
Naj žena TELEFON HITNE POMOĆI SE USIJAO ZBOG PROMENE VREMENA Svi se žale na iste tegobe, a ovim pacijentima je najteže 16:06
alo.rs/S.Ć. SVAKI 2. SRBIN IMA OVAJ PROBLEM Stručnjaci otkrili da li cvekla zaista reguliše pritisak 09:48 Žena 0
alo.rs/S.Ć. TUNJEVINA MOŽE DA SE SNIZI VISOK PRITISAK Doktorka otkriva da namirnice bogate ovim mineralom značajno pomažu 09:39 Žena 0
alo.rs/S.Ć. KARDIOLOG OTKRIO HRANU KOJA REGULIŠE HIPERTENZIJU Jedite je dva puta nedeljno i pritisak će vam uvek biti "na normali" 13:41 Žena 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
JA SAM PRAVOSLAVNI SRBIN PO VERI Novi ambasador SAD Mark Brnović: Odnosi SAD i Srbije su na prekretnici 21:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 29. MART Blizance čeka susret sa prijateljima, Jarcu je potrebna samoća, a šta je sa ostalima? 19:16
ARENA ZAGRMELA KAO NIKADA OVE SEZONE "Delije" probile granicu, evo kolika je buka izmerena (VIDEO) 21:07