JOVANA JEREMIĆ ODABRALA IME ZA BEBU Voditeljka progovorila o trudnoći: Suđeno mi je da imam još jedno dete! 08:00 Vip 0
DŽEHVA PLANIRA DA OSNUJE PORODICU Teodora želi dete sa košarkašem, ovo su detalji u koje javnost nije upućena 16:20 Vip 0
KOMŠIJE O MAJCI ČIJE SE TROGODIŠNJE OTROVALO ALKOHOLOM "Umela je da ostavi decu i da je nema po 15 dana, bili su prepušteni sami sebi na milost i nemilost" 08:55 Hronika 0
PORODILA SE KARDI BI Dočekala treće dete sa reperom od kog se razvela, ove slike su oduševile fanove 14:10
DETE ČUVALO DETE PA DOŠLO DO TRAGEDIJE Devojčica (3) iz Lazarevca popila rakiju a onda je usledio horor 07:22 Hronika 0
DETE MESEC DANA NIJE IMALO IME Glumica rodila sina 23 godine starijem kolegi, a nakon porođaja usledile muke 20:40 Vip 0
UŠLA JE U SOBU I VIDELA MAČKU DA STOJI NA NJENOM DETETU Prizor koji je zatekla ju je zapanjio, šta se to desilo? 14:08
PUSTILI ZARAŽENO DETE DA SE IGRA NA PLAŽI, UGROZILI TRUDNICU I OSTALU DECU! Panika na kupalištu u Grčkoj! 09:41 Vesti 0
LJUDI MOJI, DA LI JE GLUPOST NEUNIŠTIVA? Devojka pravi selfi pored džipa, ali detalj na stepenicama je zgrozio sve! (VIDEO) 14:00 Razonoda 0
MA KAKVO OTKRIVANJE POLA, ZANIMA ME SAMO DA LI IMA RUKE Devojka sa krilima otkrila detalje trudnoće: Bilo nam je bitno da se ne rodi kao ja 09:40 Vip 0
DRŽAVA NA NOGAMA, MAJKA PRODALA SVOJE DETE U SUPERMARKETU! Sigurnosne kamere sve SNIMILE! 08:39 Vesti 0
MOGU BITI UZNEMIRENI I TUŽNI, BITNO JE NA VREME PRIMETITI Kako detetu pomoći u adaptaciji na novu školsku godinu? 18:16
,,ZAR NISI I TI PLAKALA KADA SI BILA MALA?" Žena dobila najgore uvrede zbog onoga što je uradila ćerki, nikada joj ovo neće oprostiti 09:10
MAMIN BLIZANAC Džesika Bil viđena sa sinom koji se retko pojavljuje u javnosti, fanovi nisu mogli da ne primete ovaj trenutak! 15:35
CRNO DETE, ŠTA URADI? Dečak (4) napravio neviđenu štetu u muzeju, roditelji se uhvatili za glavu kada su videli haos 09:25
DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE NA NBG Dete ima opekotine po celom telu! Udar se desio kad je šipkom pipao dalekovod 08:22 Hronika 0
,,SAMA SAM I USAMLJENA" Slika uplakane majke je obišla čitav svet, a njene reči su otkrile gorku sudbinu većine majki 21:30
BEBA PREMINULA U VRELOM AUTOMOBILU Baka je ostavila zaključanu satima, imala je samo 9 meseci 21:57 Vesti 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
PROTIV NJEGA LEKA NEMA Putin grunuo "Orešnikom" po Ukrajini pa preporučio vladajućim elitama da DOBRO razmisle 20:32 Vesti 0
AU BRE, DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Horor prizor iz dvorišta ledi krv u žilama, glave razbacane svuda po bašti! (FOTO) 21:03 Razonoda 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
EMOTIVNE SCENE U ARENI Koreografija navijača Zvezde na tačno 10 godina od smrti Marka Ivkovića (VIDEO) 20:20