Blic/Alo/N.D. PROŠLA KROZ PAKAO Katarina Grujić otkrila šta je doživljavala tokom školovanja, za sve je razlog njen otac! 11:45 Vip 0
Blic/Alo/N.D. NEPOZNATI DETALJI ŽIVOTA POZNATE PEVAČICE Nada Obrić prvi put o životu u zvorniku, odrastanju i ocu: Kada sam mu to rekla, dobila sam više od grdnje! 22:50 Vip 0
Alo/N.D. "RODITELJI SU OTIŠLI U INOSTRANSTVO, OSTAVILI SU BRATA I MENE" Goca Lazarević iznela tužnu životnu priču: BILO JE SUROVO! 08:30 Vip 0
alo.rs/zenskimagazin/Lj.Č. Pitanje koje ste sigurno bar jednom sebi postavili: Kada je vreme da nabavite detetu telefon? 13:05 Razonoda 0
Blic/Alo/N.D. NEDOSTAJALA JOJ JE RODITELJSKA LJUBAV Marija Šerifović ogolila dušu o odrastanju: POKUŠAVAMO SADA SVE DA NADOMESTIMO! 19:00 Vip 0
Alo/N.D. ODRASLA U SUROMAŠTVU, OSEDELA PREKO NOĆI I TRI PUTA JE MENJALA IME Život naše glumice tera suze na oči, ZA DLAKU JE IZBEGLA SMRT 16:00 Vip 0
Alo/N.D. NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI Ovakvu Kalinu Kovačević do sada niste videli, isplivala stara fotografija (FOTO) 20:58 Vip 0
Alo/N.D. TEŠKO JOJ SE NEKO DOPADNE Kuma Marije Šerifović otkrila nepoznate detalje iz pevačicinog života: Ona je drugačija 18:45 Vip 0
Alo/N.D. PROPATILA Goca Božinovska otkrila da joj je otac branio da peva: Plakala sam jer nisam želela to da radim! 15:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. ODRASTAO SAM U STANU OD DEVET KVADRATA Svetozar Cvetković progovorio o detinjstvu, pa priznao: Delujem arogantno 10:00 Vip 0
24sedam/Alo/N.S. ČESTO ZAPLAČEM, POSEBNO KADA ME PESMA PODSETI NA OCA Slađa Alegro ogolila dušu, pa se prisetila svog detinjstva: Falio mi je novac, ali to mi nije bilo važno! 11:15 Vip 0
Alo/Nedeljko Kiš IZ KAFANE SAM IŠLA U ŠKOLU Zorana Mićanović u emisiji Alo! naslovna o najtežim trenucima odrastanja i stravičnom vršnjačkom nasilju (VIDEO) 12:00 Vip 0
Alo/A.M. OVDE JE ODRASLA VODITELJKA Ana Mihajlovski nikad nije krila u kakvom siromaštvu je živela, a evo i kako izgleda njena kuća (FOTO) 13:51 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. RANO JE NAPUSTIO PORODICU, A IME JE DOBILA PO NJEMU Mirka Vasiljević nikada ne govori o svom ocu, a evo za koga je najviše vezana 18:47 Razonoda 0
Blic/Alo/N.D. TO JE KLJUČ SVEGA Draga Mićalović prisetila se odrastanja i otkrila šta joj je najvažnije u odnosu sa roditeljima 14:00 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. NE KRIJEM DA IMAM LJUBAVNICU Mile Kitić progovorio o nepoznatim detaljima života, pa spomenuo ćerku iz prvog braka 18:00 Vip 1
stil.kurir.rs/alo.rs/S.Ć ODRASTANJE SA NJIM OSTAVLJA TRAUME ZA ČITAV ŽIVOT: Psiholozi tvrde da ovih 7 znakova govore da ste rasli pored toksičnog oca 12:00 Žena 0
Story/Alo/J.J. BIVŠEM ŽELIM DIVAN ŽIVOT, A JA SAM SPREMNA ZA NOVU LJUBAV! Anastasija o raskidu, odrastanju, a evo šta kaže o Ceci i Lidiji 14:50 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. POČEO SAM DA RADIM SA 13 GODINA! Dragan Marinković Maca sa emocijama je pričao o svojoj majci i detinjstvu! 22:05 Vip 1
24sedam/Alo/K.G. PROKLETI ŽIVOT IDE DALJE, ALI IDEM I JA! Milan Laća Radulović u tužnoj ispovesti progovorio o detinjstvu i gubitku majke i brata 14:50 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57