PREMINUO NAŠ MUZIČKI PRODUCENT! Željko Samardžić slomljen zbog njegove smrti, oprostio se potresnim rečima! (FOTO) 22:00 Vip 0
ŽELJKO SAMARDŽIĆ BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI Ispričao sve do detalja: "Počeo sam sa terapijama" 06:00 Vip 0
NA OVOM MESTU JE ŽELJKO SAMARDŽIĆ SAHANIO SINA DALEKO OD SRBIJE "Ime sam mu dao Zlatko, uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ" 19:25 Vip 1
"KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?!" Nikola Rokvić i Željko Samardžić ušli u žestoku raspravu, nastao haos! 12:40 Vip 0
"SAHRANIO SAM SINA" Pevač rasut u komade zbog smrti naslednika, progovorio o tragediji: "Bio je beba, imao je tri i po meseca" 22:40 Vip 0
ŽELJKO SAMARDŽIĆ BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI Pevač otkrio ko mu je najveća podrška: Krenuo sam sa terapijama! 15:20 Vip 0
"KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?!" Nikola Rokvić i Željko Samardžić se žestoko sukobili, estrada se trese od ovih reči! 12:00 Vip 0
ŽELJKO SAMARDŽIĆ OBJAVIO RADOSNE VESTI! Pevač pucao od ponosa na koncertu: "Ćerka će mi podariti još jedno unuče" 12:55 Vip 0
ŽELJKO SAMARDŽIĆ OBJAVIO RADOSNU VEST! Pevač ne može da sakrije sreću, evo šta mu je ćerka obećala 09:15 Vip 0
ŽELJKO SAMARDŽIĆ SE SUOČIO SA SINDROMOM KOJI ČEŠĆE NAPADA ŽENE 5 simptoma autoimune bolesti sa kojom se pevač bori 13:54
OTKRIVENO OD ČEGA BOLUJE ŽELJKO SAMARDŽIĆ Pevač ogolio dušu: "Borim se kako znam i umem..." 22:05 Vip 1
BORA ČORBA JE POSLEDNJU PESMU NAPISAO ZA NJEGA! Nije želeo novac, a na ovu poruku mu nikada nije odgovorio! 19:35 Vip 0
"OSTAO SAM BEZ BRATA PO DUŠI" Nikad viđena fotka Bore Đorđevića i Željka Samardžića, emotivnim rečima rasplakao javnost! 19:20 Vip 0
"TAMO SMO SAHRANILI NAŠEG SINA ZLATKA" Željko Samardžić i njegova supruga doživeli su veliku tragediju, pevač neutešno govorio o nasledniku 19:00 Vip 0
ŽELJKO SAMARDŽIĆ BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI Pevač otkrio ko mu je najveća podrška: Krenuo sam sa terapijama! 11:25 Vip 0
"SAHRANIO SAM SINA" Pevač rasut u komade zbog smrti naslednika, neutešan progovorio o tragediji 11:20 Vip 0
ŠTA MU SE DESILO? Fotografija izazvala buru na društvenim mrežama, pevača nikada ne biste prepoznali 18:30 Vip 0
POZNATOG PEVAČA POSEBNO POGODILA SMRT SLAĐANE MILOŠEVIĆ Rođeni su istog dana i iste godine, ovako se oprostio od nje 15:55 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
INDIJA POKREĆE VOJNU AKCIJU PROTIV PAKISTANA U NAREDNIH 24 DO 36 SATI! Vojska se oglasila 23:39 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 30. APRIL Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke 19:35
JOKIĆ I DENVER ČULI VAŽNE VESTI Nekoliko sati pred meč stigla informacija koja sve može da promeni, tiče se suspenzije 20:43