Alo/N.D. "TU PESMU JE POSVETILA MOJOJ ŽENI" Marina Tucaković je jednu od najlepših balada namenila supruzi ovog pevača, ON JE SVE PRIZNAO 13:15 Vip 0
najžena.rs VELIKA TRAGEDIJA ŽELJKA SAMARDŽIĆA: Posle 45 godina pevač je prvi put progovorio o najvećem bolu koji je preživeo 20:38
Alo/N.D. SAHRANIO SAM SINA Željko Samardžić prvi put o porodičnoj tragediji: Bio je beba, imao je samo tri meseca 20:55 Vip 0
Alo/A.J. ĐOKOVIĆI ZA MUZIKU DALI 65.000 EVRA Najveće zvezde na svadbi Novakovog brata, a ova pevačica je bila iznenađenje 20:20 Vip 0
Alo/M.Č. SAŠA MATIĆ PRED AMERIČKU TURNEJU OTKRIO SVOJE RITUALE: Pred svaki nastup spavam dva-tri sata 07:15 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE PEVAČA ZA VOLANOM? Niko ne može da poveruje da je on glumio u kultnoj seriji "Složna braća" 20:41
najžena.rs GODINAMA MILJENIK ŽENA, A OVDE GA NIKO NE PREPOZNAJE: Ovako je pre 30 godina izgledao srpski predstavnik "sentiša" 16:21
Republika/Alo/J.J. BILO JE NEVERE U BRAKU Željko Samardžić otkrio detalje iz svog četiri i po decenije dugog braka 10:15 Vip 1
Kurir/Alo/N.D. BILA MI JE ČAST DA PEVAM PRED TITOM Željko Samaržić o susretu sa Josipom Brozom, radnoj akciji i trenucima iz prošlosti 21:40 Vip 0
Alo/K.G. ONA JE UVEK BILA SINONIM ZA LEPO! Željko Samardžić je opčinjen ovom glumicom, konačno potvrđene dugogodišnje glasine (FOTO) 09:24 Vip 1
Alo/J.M. JA SAM JEDAN BOGATI DEKA! Željko Samardžić je dobio još jednu unuku, evo šta je rekao tim povodom! 20:45 Vip 0
Alo/A.M. BIVŠA DEJANA MATIĆA PRETRPELA JEZIVO NASILJE! Pevačica dobijala pretnje u 5. mesecu trudnoće, a ovaj kolega joj je prvi pomogao! 10:25 Vip 0
Alo/M.M. NOVAK I JELENA U NOĆNOM PROVODU U BEOGRADU! Đokovići napravili ludnicu u klubu, pa zapevali poznate hitove Cece Ražnatović i Željka Samardžića! (VIDEO) 11:05 Sport 0
24sedam/Alo/K.G. SEDNEMO, SIPAMO RAKIJICU Željko Samardžić otkrio kako je Marina Tucaković napisala njegove najveće hitove, a ovo je najviše voleo kod nje 16:52 Vip 1
GrandOnline/Alo/J.M. ISPLIVALI DETALJI O TOME ZAŠTO NIJE ŽELEO DA PEVA OVU PESMU! Željko Samardžić je odbijao da je izvodi na nastupima, nije verovao da će je publika prihvatiti evo i razloga! 20:45 Vip 0
Alo/K.G. PRINOVA U DOMU PEVAČA! Fotografija ćerke i unuke raznežila sve, a par je odabrao staro ime snažnog značenja! (FOTO) 13:17 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. PEVAČ IŠČEKUJE VEOMA VAŽAN POZIV! Željko Samardžić broji sitno i spreman je da čuje lepe vesti! 16:04 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
SPREMITE SE, ZIMA JE OTKAZANA! Sa minus 8 na plus 20 za samo par sati, ŠOK prognoza za Srbiju! 20:10 Vesti 0
TORBA ZA KOJOM SU ŽENE MASOVNO LUDELE 2000-TIH OPET JE U TRENDU Nosi je i Irina Šajk ali na totalno moderniji način 18:24