Alo.rs/D. I. NADICU NAPALI DA JOJ JE POBEDA NAMEŠTENA, ONA TRAŽILA ODGOVOR OD VODITELJKE Nepoznata žena optužila Zeljkovićku! 09:03 Vip 2
Alo/D.S. ŠA JE SLAGAO I TARU I IVANU! Bivša zadrugarka otkrila šokantnu istinu, evo šta se krije iza svega! 11:43 Vip 0
Alo.rs/Marko Srejić NIKAD SE NEĆU UDATI! Nadica Zeljković u životnoj ispovesti za Alo! otkriva do sada nepoznate detalje života 07:25 Vip 0
Alo.rs/M.A. UVEK SAM VEROVAO DA POSTOJI! Šok, Janjuš konačno priznao da je posle dugo vremena oduševljen jednom ženom (FOTO) 17:42 Vip 2
Blic/Alo/Đ.M. NADICA PONOVO KONOBARIŠE! Pobednica Zadruge radi u kafani nakon pobede u rijalitiju u nagrade od 50.000 evra, iznenadila sve odlukom! 20:30 Vip 0
Alo.rs/D. I. NADICA JE IMALA DOBAR RAZLOG DA UĐE U ZADRUGU Pobednica otkrila zbog čega je provela 10 meseci u rijalitiju! 12:50 Vip 1
Alo/Đ.M. NE BOJIM TE SE! Bivša zadrugarka žestoko zapretila Kristijanu Goluboviću, brutalan sukob se nastavlja i nakon rijalitija! 14:28 Vip 0
Alo/Đ.M. UDARILI SU NA MOJE MAJČINSTVO! Pobednica Zadruge nikad brutalnija, dugo je ovo prećutkivala, a sada je oplela i po Kenanu zbog svega! 12:10 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. DUGO JE ĆUTAO O OVOME! Vladimir Tomović bez dlake na jeziku progovorio o Nadici i Milici, a iznenadiće vas ono što je rekao o Kemezovoj nakon svega 19:08 Vip 0
Republika/Alo/D.S. NADICA ĆE POBESNETI KADA BUDE ČULA ŠTA JE REKLA PAULA Hublinova otkrila koliko je pobednica "Zadruge" namazana! 21:57 Vip 0
Informer/Alo! IMALA SAM 16 GODINA KAD JE TATA REPETIRAO PIŠTOLJ U MAMU Potresna životna ispovest Nadice Zeljković 13:59 Vip 1
Alo/Informer/D.D. TUKAO JU JE PENDREKOM Brutalna ispovest pobednice Zadruge, posle ovih jezivih detalja ništa neće biti isto 08:00 Vip 0
Alo.rs/D. I. IMAM TRAUME I DALJE Sloba Radanović progovorio o najbolnijem iskustvu, a onda prokomentarisao pobedu bivše tašte u rijalitiju! 19:06 Vip 1
Alo.rs/M.A. NADICA PREPUSTILA NAGRADU ĆERKI Otkrila planove za budućnost, Fran priznao kakva ga je tragedija sačekala nakon napuštanje Bele kuće! 22:37 Vip 0
Nedeljko Kiš RADILA SAM ZA HLEB I PAŠTETU! Nadica Zeljković odnela pobedu u rijalitiju i osvojila 50.000 evra, a sada priznaje šta joj je najteže palo tokom boravka tamo (VIDEO) 07:00 Vip 1
Alo/Đ.M. POKAZALA JE SVOJE PRAVO LICE! Iva Grgurić je u šoku nakon finala, progovorila o pobednici Zadruge 4, a nije izostavila ni Milicu Kemez 20:35 Vip 0
Alo.rs/Đ. M. PRVI INTERVJU POBEDNICE ZADRUGE 4 Nadica Zeljković otkrila kome će dati 50.000 evra: Ja sam žena iz naroda! (VIDEO) 08:19 Vip 2
N. D. MAMICE, ZAŠTO SI TAKO SMRŠALA? Miljana zauzela treće mesto u Zadruzi, a čim je ugledala majku Mariju, počela je da plače kao kiša! 05:17 Vip 0
Alo.rs IVANA MOLI DA ONA POBEDI Reperova bivša javno traži da se glasa za ovi Zadrugarku (FOTO) 15:19 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48