najžena.rs ŽENE U SRBIJI U STRAHU: Pojavio se lažni preparat u salonima, posledice su kobne, a dr Lalošević objašnjava kako da ga izbegnete 17:25
Alo.rs/D. I. KAĆA NA BOTOKSU USRED TRUDNOĆE Pevačica brine o svom izgledu, ni drugo stanje je ne ometa u tome! (VIDEO) 18:15 Vip 2
Alo/Đ.M. OVO NISTE OČEKIVALI! Bivši muž Emine Jahović otvorio dušu i priznao koje korekcije je imao na svom licu, izjavom ostavio sve u čudu! 14:45 Vip 0
alo.rs/elle.rs/Lj.Č. Nikotinska kiselina je pravo čudo: Evo kako se koristi botoks za kosu 11:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ČUDESNA MASKA ZA ZATEZANJE LICE: Prirodnim botoksom podmladite se odmah 10 godina 15:55 Žena 0
Alo/Đ.M. BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH NA SVETU! Poznata glumica botoksom promenila lični opis, pojavila se u javnosti i sve šokirala kako sada izgleda (FOTO) 08:50 Vip 1
Alo.r/M.A. FUJ, VIŠE NE LIČIŠ NA SEBE! Stoju razapeli na društvenim mrežama zbog botoksa nakon koga se upropastila, nećete skinuti pogled sa fotografije (FOTO) 16:07 Vip 0
alo.rs/S.Ć. EVO ZAŠTO JAPANKE NEMAJU BORE? Koriste masku za lice, koja usporava starenje, a tajna je u jednoj voćki 14:47 Žena 0
Alo/Đ.M. EDIS OTIŠAO POD NOŽ! Bivši zadrugar objavio fotografiju i izazvao lavinu negativnih komentara, svi se pitaju zbog čega je to uradio na sebi (FOTO) 14:36 Vip 0
ALO.RS/S.Ć. USPORITE STARENJE BEZ AGRESIVNIH, SKUPIH TRETMANA: 10 namirnica za jaku kosu i blistavu kožu 11:27 Žena 0
Alo/Đ.M. GORE SU OD MENE, SVE IM JE POPADALO! Goca Božinovska otkrila da je zrela za remont, a onda oplela po koleginica koje su preterale sa silikonima 17:15 Vip 1
Alo/Đ.M. PREPUNA BOTOKSA SA 27 GODINA! Ana Korać objavom ponovo šokirala Srbiju, starleta na operacionom stolu ponosno pozira dok se sprema da uradi ovo (FOTO) 09:05 Vip 1
Informer OLGICA KLIJENTIMA UBRIZGAVALA BOTOKS U AUTOMOBILU! Stigle nove prijave protiv nadrilekarki, konobarica se predstavljala kao "specijalista estetske medicine" i unakazila desetine devojaka 09:20 Hronika 0
Alo.rs/Đ.M. ŠOK! Ceo svet bruji o fotografijama poznatog glumca za kojim su uzdisale žene, lice prepuno botoksa i otečeno, a svi se pitaju šta mu je sa bradom! (FOTO) 14:05 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37