Pink/Alo/A.M. KO JOŠ MENE MOŽE DA PREBOLI? Maja Marinković na neviđen način uzvratila Dragojevićki, pa odgovorila na Filipovo tepanje 22:30 Vip 1
Alo/A.M. OGREŠIO SAM SE O MAJU Filip Car šokirao svojom izjavom, Dalila zapenila od besa, pa napravila haos u Beloj kući 19:30 Vip 0
Blic/Alo/A.J. NE ZNAM GDE JE ONA Darka Lazića iznenadilo pitanje o Barbari: Ima svoj život 15:10 Vip 0
Alo/A.M. NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO Car zanemeo kada mu je stiglo pitanje o detetu sa bivšom devojkom, počeo da muca, pa uspeo da kaže samo ovo 17:06 Vip 0
Alo/N.D. OTKRIO JAVNO Marko Osmakčić u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! obelodanio šta planira da uradi sa Viki nakon što napusti Zadrugu 5 11:00 Vip 3
Alo/A.M. NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE Anđelo se slomio na komade kada je odgledao uspomene sa Teodorom: Taj odnos je neprevaziđen 17:08 Vip 0
Alo/A.M. BIO NA LEKOVIMA ZBOG BIVŠE? Anđelo novim priznanjem šokirao, otkrio jezive detalje iz veze sa Teodorom: Nije nam bilo lako 11:53 Vip 0
Pink/A.M. KOČNICE JOJ POLAKO OTKAZUJU Sanja Stanković se oglasila nakon sinoćnjeg okršaja sa Matorom, pa brutalno oplela po bivšoj 21:40 Vip 0
Republika/Alo/A.M. VIKTORIJA JE KRIVA ZA SVE Oglasila se Osmakčićeva bivša devojka, pa priznala na šta je sve spremna njegova porodica 21:07 Vip 3
Pink/Alo/Đ.M. BILO JE OČEKIVANO Oglasila se Tara Simov i javno obelodanila šta je Ša uradio čim je napustio Zadrugu, nije mogla da veruje 21:55 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. BIKOVIĆEVA BIVŠA SE TOTALNO OPUSTILA Glumica uhvaćena u centru Beograda u totalno opuštenom izdanju, a on joj je pravio društvo 18:47 Razonoda 0
Pink/Alo/Đ.M. NEKA SLUŽI KAO PRIMER DRUGIM MUŠKARCIMA Oglasila se drugarica Teodore Džehverović nakon Anđelovih suza i emotivnog sloma 17:02 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. BACILA SAM STO NA NJIH! Šokantna ispovest bivše devojke pokojnog Nina Rešića, imao je aferu sa ovom pevačicom 22:19 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. RASULA SAM SE NA KOMADE, PREBILA BIH NJEGOVU MAJKU Teodorina majka ne može da zaustavi suze, iznela šok detalje o vezi Anđela i Džehve 14:38 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. OGLASILA SE TEODORA DŽEHVEROVIĆ Pevačica nije ostala imuna na suze i jecaje svog bivšeg u Zadruzi, a evo i šta je rekla 11:17 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. ZAMENIO ME JE SA PROSTITUTKOM, SRAMOTA Tara Simov žestoko oplela po Mateji Matijeviću i Mini Vrbaški, kontroverzna učesnica nije birala reči 07:15 Vip 0
Alo/A.J. SVI U NEVERICI ZBOG BIVŠE DEVOJKE DŽONIJE DEPA Niko ne može da veruje na šta liči, kakav šok (FOTO) 23:30 Vip 0
Marko Srejić TA VEZA JE BILA TOKSIČNA, ZNALA SAM ZA POROKE Barbara Bobak brutalno iskrena o razlozima raskida sa Darkom Lazićem (VIDEO) 11:06 Vip 1
Alo/Đ.M. JOŠ JE U STRAHU Filip Car konačno progovorio o Maji Marinković i priznao čega se najviše plaši, zadrugar više ne može da ćuti 17:33 Vip 0
Alo/A.M. BIVŠA DEVOJKA DŽONIJA DEPA OTKRILA DETALJE NJIHOVE VEZE Verili su se posle dve nedelje, a onda se desio preokret 22:54 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
IMA LI RAZLOGA ZA STRAH, HOĆE LI EVROPSKE TRUPE UDARITI NA RUSKE NA BOJNOM POLJU? Borelj otkriva kakva je situacija 18:01 Vesti 0
KO DONESE OVAJ PREDMET U KUĆU, UNEO JE ZLO To je mali đavo, veruje se da privlači nesreću i bedu 17:16
PA OVO VEĆ POSTAJE SULUDO Albanci više ne žele da im se lažna država zove Kosovo, evo koji predlog imaju 18:26