Alo/N.K./A.J. UDRUŽILE SU SE PROTIV MENE Milica Pavlović progovorila o koleginicama koje je pljuju (VIDEO) 14:40 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NIKADA NE BIH URADILA TO ŠTO JE ONA Aleksandra Mladenović žestoko potkačila koleginicu, svađa se nastavlja, pevačica udara nisko 18:45 Vip 0
Alo/A.M. DA LI STE NORMALNE? Poznata pevačica izveđala koleginice u emisiji, pa udarila na Ženu od sultana, ona nije mogla da dođe sebi 15:45 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NE TREBAJU MI NJENE MARKETINŠKE FORE Tea Tairović žestoko odbrusila Indi Aradinović nakon optužbi za krađu spota, rat se nastavlja 12:40 Vip 0
Alo/N.S. PRE ĆU DA SE SKINEM GOLA Zlata Petrović progovorila o skandalu svojih koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić 20:10 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. BIO JE DUGO U ILEGALI, A SADA SE POJAVIO Naslednik Dragane Mirković napravio haos na estradi, a evo i ko je bacio oko na njega 13:37 Vip 0
Alo/Đ.M. BEZOBRAZNA JE I POKVARENA, TO RADE SER*NJE Milica Pavlović brutalno ponizila Anu Nikolić uživo u emisiji, ovakav skandal se ne pamti na estradi 22:57 Vip 0
Alo/Đ.M. KREM ESTRADE NA SVADBI KAĆE I GOBELJE Prijovićka istakla bujne grudi, Snežana Borjan u providnoj haljini, a njen stajling svi komentarišu (FOTO/VIDEO) 22:17 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. DOŽIVEO JE NAJGORU SMRT AKO JE UMRO NA LJUBAVNICI Jeremićeva brutalno o pokojnom suprugu Nikoline Pišek: Bruka, on je nju izmasakrirao 11:19 Vip 3
Alo/A.J. NE MOŽE PEVAČ DA BUDE STAR, NI KAD ODE U PENZIJU Vera Matović iskreno o svojoj karijeri, izgledu i kolegama 18:13 Vip 0
Alo/A.J. KOLEGINICE SE UJEDINILE ZBOG NOVCA Evo kojoj pevačici je Viki Miljković pomogla oko biznisa: Dobiće procenat od prodaje 16:50 Vip 0
Scandal/Alo/Đ.M. REŠILA DA OGOLI DUŠU Marija Šerifović konačno progovorila o odnosu sa Džejlom Ramović i ništa nije prećutala 10:35 Vip 0
Alo/M.S. NISAM VIŠE PROSTITUTKA, SADA SAM MADAM Dušica Grabović neće više da ćuti, javno progovorila o skandalu i otkrila ko joj je smestio (VIDEO) 12:39 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. OTKRILE PRAVI RAZLOG ZAŠTO SU NAPUSTILE KOKTEL BEND Jellena i Katarina Sotirović progovorile o njihovom odnosu 14:00 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. BRENO, ŠTA TI SE DOGODILO? Isplivala fotka pevačice, svi u neverici zbog jedne stvari (FOTO) 20:00 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. JEL ZIMI HODAJU SA KAPAMA PREKO GLAVE? Rozga bez dlake na jeziku o koleginicama koje su posetile plastičara, nije ih štedela! 11:38 Vip 0
Pink/Alo/K.G. SVAKO SE SNALAZI NA SVOJ NAČIN Vanesa bez dlake na jeziku o elitnoj prostituciji i Dušici Grabović! 22:40 Vip 0
Pink/Alo/K.G. IZBEGAVAJU JE I NE JAVLJAJU JOJ SE! Aleksandra Bursać ovim svojim potezom probudila bes i mržnju kod kolega! 18:00 Vip 0
Pink/Alo/K.G. ALEKSANDRA BURSAĆ ODGOVORILA NA ANDREANINE PROZIVKE! Nakon skandala oko pesme morala da je reaguje i ona! 20:38 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. SRPSKE PEVAČICE ORGIJAJU PO AMERICI? Tanja Savić šokirala izjavom o koleginicama, a evo šta je zgranuta Sandra Afrika odgovorila na to! 07:31 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1