OPASNA SU AKO IH POJEDETE VIŠE Doktor Vojislav Periša jedva izvukao živu glavu zbog KUVANIH JAJA! 13:08
alo.rs/S.Ć. DOKTOR PERIŠIĆ OTKRIVA Ovo je spisak namirnica, koje prave pakao u želucu, od jedne strada pankreas 13:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. NE RADE LI CREVA KAKO TREBA, ORGANIZAM PROPADA Dr Perišić otkriva koji je probiotik najbolji, a koji je samo bacanje para 10:31 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ZBOG OVOGA JE DEJAN PANTELIĆ ZAVRŠIO U "URGENTNOM" Ne ignorišite simptome koji vas mogu stajati glave 11:31 Žena 0
najžena.rs RASTE BUKVALNO SVUDA, MOŽETE DA JE BERETE PORED PUTA: Dr Vojislav Perišić tvrdi da je ova biljča čudo, otkranja anemiju i štiti od demencije 16:32
alo.rs/S.Ć. DR PERIŠIĆ OTKRIO STARINSKI LEK Čisti creva i smiruje živce, a treba vam samo 3 sastojka 15:06 Žena 0
NajŽena.rs DRASTIČNO POBOLJŠAVA ZDRAVLJE I TOPI SALO: Dr Vojislav Perišić tvrdi da je ovo najbolja dijeta na svetu 15:31
alo.rs/S.Ć. DOKTOR PERIŠIĆ OTKRIVA Barem pet, šest puta nedeljno koristite ovo ulje i sačuvaćete zdravo srce 12:31 Žena 0
alo.rs/S.Ć. DOKTOR PERIŠIĆ "Dobro čitajte dekleraciju za kiselu vodu, ako sadrži ovaj podatak nikad je ne kupujte jer šteti srcu" 12:28 Žena 0
NajŽena.rs MOĆAN ZAŠTITNIK ORGANA OD NAJTEŽIH BOLESTI: Kafa čuva zdravlje, a Dr Perišić otkriva šta tačno da radite 18:26
alo.rs/S.Ć. DR PERIŠIĆ TVRDI Kafa štiti srce, snižava holesterol, čisti jetru, ali samo ako se ovako pije 13:47 Žena 0
"RASTE BUKVALNO SVUDA - MOŽETE DA JE BERETE I PORED PUTA" Gastroenterolog dr Perišić tvrdi da je ova biljka čudo, otklanja anemiju i štiti od demencije 10:50
alo.rs/S.Ć. SKROMNA BILJKA ČINI ČUDO ZA ANEMIJU Dr Perišić otkrio da uz dodatak ove 2 biljke, više nikad nećemo imati problema sa gvožđem 10:27 Žena 0
Najžena.rs GODINAMA PRAVIMO OPASNU GREŠKU Doktor Perišić UPOZORIO na OVU vrstu jabuke - jedna grupa ljudi nikako NE SME da je jede! 15:44
najžena.rs DOKTOR PERIŠIĆ NAGLAŠAVA: Kora ovog voća je opasna, puna pesticida, bili ste u zabludi da je zdrava 09:31
alo.rs/S.Ć. DOKTOR PERIŠIĆ OTKRIVA Ren bolje od lekova čisti pluća i bronhije, a evo kako ga treba uzimati 10:09 Žena 0
alo.rs/S.Ć. "Kandida dovodi do sepse, problema sa srcem, a može da bude i fatalna" Dr Perišić otkrio kako se ova gljivica leći ishranom, a koje namirnice su na "crnoj listi" 10:17 Žena 0
najžena.rs GASTROENTEROLOG UPOZORAVA: Zimi vam je hladno jer jedete ove namirnice, evo zbog koje hrane se "smrzavate" 14:22
Najžena DOKTOR PERIŠIĆ OBJASNIO Ako imate problema sa varenjem i suvim kašljem čaj od ove voćke rešiće ih zauvek 10:55
alo.rs/S.Ć. DR VOJISLAV PERIŠIĆ ISPROZIVAO POZNATOG PEVAČA: Podvezao želudac da bi se dopao sojkama po klubovima, a nije ni svestan da mu je glava u torbi 16:31 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1