Naj žena NIKAKO NE SMETE MESEČNO DA SKINETE VIŠE OD JEDNOG KILOGRAMA Doktor Perišić upozorio da može i jetra da vam strada, ali to nije sve 09:19
ALO.RS/S.Ć. DR PERIŠIĆ SAVETUJE: Ova namirnica definitivno najbolje čisti creva, a uopšte ne goji 11:39 Žena 0
penzionisani.rs/alo.rs/S.Ć. SAMO JEDNU VRSTU MLEKA VREDI PITI: Dr Perišić otkrio koji je lek najbolji za bronhitis, stomak, dijabetes, ali 1 grupa ljudi ne sme da ga koristi 10:36 Žena 0
alo.rs/S.Ć. DOKTOR VOJISLAV PERIŠIĆ O GREŠKAMA ZBOG KOJIH NAM SLABI IMUNITET: Jedite samo ovu vrstu hleba, a evo zbog čega ne treba uzimati onaj sa semenkama i raznim dodacima 11:11 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. DR PERIŠIĆ UPOZORIO Ako osetite neki od ova 3 simptoma, ne dirajte u životu med 16:47 Žena 0
alo.rs/S.Ć. DOKTOR VOJISLAV PERIŠIĆ: Med se ne uzima samo na kašičicu, mali broj ljudi zna za ovaj način primene 10:34 Žena 0
Alo! SVAKOG DANA PRAVIMO GREŠKE KOJE NARUŠAVAJU IMUNITET Dr Perišić objasnio kako treba da izgleda prvi obrok i šta je najzdravije jesti za doručak 08:16 Žena 0
Alo/ K1/ M. G. DR VOJA PERIŠIĆ OTKRIO ŠTA NAM PRAVI NAJVEĆI PROBLEM Ove namirnice kod 75% ljudi izazivaju nadutost i gasove 19:22 Vesti 0
ALO.RS/S.Ć. DOKTOR PERIŠIĆ UPOZORIO KOJI DEO VOĆA JE OPASNO JESTI: Prepun je otrova, ovo je jedini način da ga delimično skinete! 11:28 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ANTIBIOTIK DA ILI NE? Dr Perišić objasnio kada lekovi mogu da naprave još veći problem 12:13 Žena 0
penzionisani.rs/alo.rs/S.Ć. DOKTOR PERIŠIĆ O REZULTATIMA KRVNE SLIKE: Evo na šta treba posebno obratiti pažnju 14:35 Žena 0
Alo/ Prva/ M. G. DR PERIŠIĆ SVE OBJASNIO Evo kako da protumačite rezultate krvne slike, posebno pravilo važi za CRP 11:26 Vesti 0
ALO.RS/S.Ć. DOKTOR PERIŠIĆ: NIJE GLUTEN ZA SVE KRIV! Brašno u prodavnicama je puno sastojaka, koje naprave "eksploziju" u crevima 12:14 Žena 0
Alo/ Prva/ M. G. MNOGI MISLE DA SAM LUD, ALI NAM HLEB PRAVI OZBILJAN PROBLEM Doktor Voja Perišić objasnio šta najviše šteti našem organizmu 11:44 Vesti 0
alo.rs/S.Ć. IZNENADIĆETE SE! ČUVENI GASTROENTEROLOG IZRIČITO PROTIV SUPLEMENATA: Samo ova grupa ljudi može da ih uzima 15:33 Žena 0
Alo.rs/S.Ć. Svi pravimo veliku grešku! Doktor Perišić: Soda bikarbona pomaže, ali samo ako se ovako koristi 12:18 Žena 0
Alo.rs/S.Ć. JEDETE MESO I POVRĆE ZAJEDNO, PRAVITE OGROMNU GREŠKU: Dr Perišić objasnio šta "ubija" vitamine u namirnicama 11:14 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1