Grandonline/Alo/B.S. ĐANI DEMANTOVAO PRIČE DA JE IZVREĐAO MITRA MIRIĆA Momentalno se oglasio pa poruučio svima samo jedno 17:55 Vip 0
Republika/Alo/B.S. POZNATI KRALJ BAKŠIŠA Đani ovog puta uzeo vrtoglavu cifru novca i dva roleksa, pevač otrkio detalje nezapamćenog veselja 22:30 Vip 0
Alo/E.B. ĐANI ZAVRŠIO NA INFUZIJI Evo u kakvom je stanju i šta mu se desilo, hitno se oglasio (FOTO) 18:34 Vip 0
Alo/E.B. HARI STAJLS KAO ĐANI Slavni pevač zgrozio svet potezom, usred koncerta krenuo da pije iz cipele, a onda se gorko pokajao, isplivao i šok snimak (VIDEO) 17:25 Vip 0
Alo! / O. K. OSTAO U ŠOKU Đanija gađali flašom na nastupu, uspeo da izgovori samo OVO (VIDEO) 14:45 Vip 0
Alo/B.S. Pevač se pohvalio da je postao novi brend u Francuskoj "NO ĐANI NO PARTY" (FOTO) 09:30 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "ZA 1.000 MARAKA SAM SE POPEO NA DRVO DA PEVAM" Đanijevim poniženjima nema kraja, pio je iz cipele pa otkrio ŠTA JE SVE RADIO ZA BAKŠIŠ 12:00 Vip 0
Alo/N.D. "TREBALO JE DA OPERIŠE GLAVNU ARTERIJU" Đani progovorio o zdravstvenom stanju supruge, FOLKER OTKRIO DA LI SE RAZVODI 14:05 Vip 0
Alo! / O. K. IMA SE, MOŽE SE Trajkovići iskeširali bogatstvo za obuću, pa krstili unuka u velikom stilu 17:00 Vip 0
Alo/A.M. ĐANI ZAVRŠIO NA INFUZIJI Pevač objavio fotku iz bolnice i sve zabrinuo, a ovo je uzrok 13:43 Vip 0
Alo/A.M. SEVALE PESNICE I STOLICE PO STUDIJU Ovo su najbrutalniji sukobi na estradi, a žestoka tuča ove dve pevačice i dalje se pamti 10:40 Vip 0
Alo! / O. K. BRUTALNO OPLEO PO NJIMA: Dragan Marinković uporedio Trajkoviće sa životinjama, Slađa mu žestoko odgovorila 07:00 Vip 1
Alo/N.D. "MUFLONI U SEZONI PARENJA" Maca isprozivao folkera i njegovu ženu, javnost u šoku (FOTO) 23:30 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. BANKROTIRAO SAM Đani otvorio dušu nakon svadbe sina, otkrio šta je rekao Seki Aleksić zbog njenog ponašanja, a evo i ko je prekinuo slavlje 14:55 Vip 0
Alo/N.S. PEVAČ DOŽIVEO NEZGODU Radiša Trajković Đani bio je na odmoru sa porodicom, a onda se dogodilo ovo (FOTO) 11:17 Vip 1
Alo/N.S. IDEMO FAMILIJO! Đani se sa svojom porodicom ludo provodio u luskuznoj limuzini (FOTO) 20:35 Vip 0
Blic/ALo/N.S. NA ESTRADI SE DRUŽE SAMO KADA SE PLJUJU Kija Kockar oplela po svojim kolegama, a onda se osvrnula na Đanija: Nije me zvao, ja njega i dalje poštujem! 20:13 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0