DRAGANIN I TONIJEV SIN SE POSVETIO RELIGIJI U jeku razvoda roditelja Marko je ovde pronašao mir 22:05 Vip 0
BIJELIĆ OBJAVIO SLIKU OD PRE 14 GODINA! Ovako je nekada izgledao Draganin i Tonijev dvorac, svi komentarišu samo jedno 17:46 Vip 0
OTKRIVENO GDE JE TONI NAKON RAZVODA OD DRAGANE Bijelić boravi u ovoj državi, pevačici poslao brutalnu poruku! 11:00 Vip 0
SIN DRAGANE MIRKOVIĆ JAVNO MAJCI PRUŽIO PODRŠKU! Marko u jeku razvoda roditelja nije mogao da izdrži, evo šta je uradio 12:55 Vip 0
DRAGANA SE OBRATILA DARI BUBAMARI Nakon komentarisanja njenog razvoda, pevačica imala da poruči samo jedno! 19:40 Vip 0
VARA JE 10 GODINA, ZNAM I SA KIM, SVUDA IMA PO JEDNU! Otkrivene strašne stvari na račun Tonija Bijelića, javnost u šoku! 13:06 Vip 0
ČULA SAM SE SA TONIJEM I SVE ZNAM Dara Bubamara progovorila o razvodu Dragane Mirković: Pokušala bih da ih pomirim! 22:00 Vip 0
TONI U DRUŠTVU DRAGANINOG BLISKOG KOLEGE, POČEO SA PROVOKACIJAMA U jeku razvoda objavio fotografiju, nikad bolje nije izgledao! 16:30 Vip 0
ZAVETOVALA SAM SE NA ĆUTANJE O NJIHOVOM BRAKU Rada Manojlović zna sve o razvodu Dragane i Tonija, šokirala izjavom! 15:50 Vip 0
TONI SMRŠAO 30 KILOGRAMA! U jeku razvoda od Dragane Mirković, Bijelić se totalno transformisao! 07:15 Vip 0
OGLASIO SE TONI BIJELIĆ U jeku razvoda od Dragane poručio je samo jedno, ovo niko nije očekivao 21:00 Vip 0
TAD SAM SHVATILA KAKAV JE ZAPRAVO ON ČOVEK Dragana Mirković progovorila o Tonijevim osobinama 19:20 Vip 0
PEVAČICA SE PROVODILA U SAN TROPEU! Ovo je jedina fotografija Dragane Mirković u bikiniju, nazdravljala iz bazena 15:10 Vip 0
"NIKO SE NE HVALI KAO ON" Dragana Mirković ne krije šta je Toni radio tokom braka: On kad krene da priča o meni... 10:15 Vip 0
GODINAMA SAM ĆUTALA I PATILA U SEBI! Dragana Mirković o bolesti sa kojom se bori: Nemaju pojma šta sam sve preživela! 08:06 Vip 0
PONOSNI SU NA MENE! Ovako je Dragana Mirković tešila ćerku i sina: Deco, šta vam je, mama je stena! 16:25 Vip 0
TONI BIJELIĆ LUMPOVAO U HOTELU U jeku razvoda viđen sa njom, otkriveno sa kim je bio u luks apartmanu! 12:39 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57