ZAPOSLENIMA U VRTIĆIMA POVEĆANJE PLATE OD 12 ODSTO Oglasio se premijer, ovo se razmatra kao dodatna pomoć 18:55 BIZ 59
OGLASILA SE MINISTARKA PROSVETE: "Sve je spremno za upis dece, očekujemo 65.000 prvaka" 11:54 Vesti 0
NAKON POBUNE NASTAVNIKA MINISTARSTVO REAGUJE Moguća je nova promena u sistemu obrazovanja 09:41 Vesti 0
ZA PET GODINA SRBIJI ĆE NEDOSTAJATI 7.000 NASTAVNIKA Situacija alarmantna, niko neće da radi u školi 12:13 Vesti 0
Alo.rs LEPA RAČUNICA ZA PROSVETARE Za godinu dana povećanje preko 30%, a od 2015. preko 111% 13:35 BIZ 0
Alo.rs EVO KOLIKO ĆE NOVCA DOBITI PROSVETNI RADNICI Vučić najavio ogromna povećanja plata 20:32 BIZ 49
Amina Jusović "NEKE STVARI SU SE OTRGLE KONTROLI" Nataša Aksentijević progovorila o pravima dece, pa pružila podršku i njima: Želim i da profesori imaju neka prava! 15:10 Vip 0
najžena.rs MINISTARSTVO PROSVETE DONELO ODLUKU: Definitivno se menja mala matura, osmi razredi će polagati samo ovaj predmet 13:50
Alo.rs MINISTARSTVO PROSVETE SAOPŠTILO Izabrane škole kandidati za model ustanove inkluzivnog obrazovanja, samo jedna je iz Beograda 08:38 Vesti 0
Alo.rs PREMIJERKA BRNABIĆ OBIŠLA GIMNAZIJU U MLADENOVCU Država ulaže u prosvetu, u obnovu škola dato 38 milijardi dinara (FOTO) 14:46 Vesti 0
Alo/Novosti/I.T. PLATA 50.000 DINARA! Stiže povećanje zarade od drugog polugodišta učiteljima koji rade u produženom boravku 09:16 Vesti 0
Kosovo online/Alo/V.P. SPREMAJU ZAJEDNIČKI BUKVAR Kosovo i Albanija skovali užasan plan! 11:35 Vesti 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
KAMALA POBEDILA TRAMPA? Američka televizija GREŠKOM objavila konačne rezultate izbora u Americi (FOTO) 21:09 Vesti 0
SNEG I JAK MINUS U SRBIJI OD OVOG DATUMA Ristić dao dugoročnu zimsku prognozu, evo šta stiže za Novu godinu 20:11 Vesti 0
OLGA JE POTOPILA ŠAKU BADEMA U VODU PREKO NOĆI Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe 21:16