OTAC IH OSTAVIO, MAJKA JEDVA PREHRANILA NJEGA I SESTRU Bolna sudbina pevača kida dušu: Zahvalan sam joj za sve 07:00 Vip 0
DINO MERLIN POSETIO DŽAMIJU U SARAJEVU! Fotografija se širi munjevitom brzinom, a poruka je moćna! 14:00 Vip 0
MOJA DECA NE VOZE FERARIJA I NE ŠMRČU Dino Merlin progovorio o naslednicima, ćerka je diplomirala na Oksfordu 20:40 Vip 0
NISAM IMAO DETETU ZA MLEKO Popularni pevač živeo u bedi na početku karjere, njegove reči kidaju dušu 20:04 Vip 0
POZNATI PEVAČ ŽIVI U TOLIKO SKROMNOJ KUĆI DA SU LJUDI U NEVERICI! Ima milione i region ga obožava, a on vozi biciklu po kraju 21:52 Vip 0
MERLIN NAPISAO ČOLI PESMU Isplivali detalji, otkriveno i gde je snimljen spot, sve se desilo u strogoj tajnosti! 22:55 Vip 0
ŠEŠELJ O SELMI BAJRAMI Dino Merlin je bio mnogo gori, nezamislivo je da Baja Mali Knindža gostuje u Prištini (VIDEO) 17:24 Vesti 0
MOJA DECA NE VOZE FERARIJA I NE ŠMRČU: Dino Merlin otkrio do sada nepoznate detalje o naslednicima 20:03 Vip 0
ŠOK! Konačno isplivalo koliko je Dino Merlin zaradio nakon koncerata u Beogradu i Zagrebu, cifre će mnoge razbesneti! 10:30 Vip 0
SMORIO SAM SE NA MERLINOVOM KONCERTU: Dado Polumenta opleo po kolegi, ovo niko nije očekivao! 08:00 Vip 1
SVOJ NAJVEĆI HIT NAPISAO JE NA PSIHIJATRIJI Bolna istina o Merlinu koja kida dušu krije se iza ove njegove pesme 15:15 Vip 0
Pesmu koju svi znaju napamet pisao na psihijatriji: Kad čujete kakvu bolnu priču krije ovaj hit Dina Merlina, naježićete se 14:25
SLUČAJNOST ILI PROVOKACIJA? Mnogi su mislili da simbol na Merlinovom odelu ima veze sa ratom, ali je istina zapravo drugačija 13:54 Vip 0
SAŠA KOVAČEVIĆ SA DEVOJKOM UŽIVA NA KONCERTU DINA MERLINA Pevača u ovakvom izdanju nikada niste videli 12:10 Vip 0
DINO MERLIN OBELODANIO SVE! Evo kako je Zdravko Čolić postao jedan od gostiju na njegovom koncertu! 11:35 Vip 0
PRVE SLIKE SINA DINA MERLINA Sinoć smo ga u Beogradu prvi put videli u javnosti, a o njegovom potezu pričaju svi 09:13 Vip 0
OSVETLIMO JEDNI DRUGIMA PUT! Merlin nije mogao da sakrije emocije na kraju koncerta, sa očima punim suza rekao je publici ovo! 07:35 Vip 0
NJU SU OD PRVOG MERLINOVOG KONCERTA SVI ČEKALI U ARENI Publika ovacijama dočekala veliku folk zvezdu! 23:06 Vip 0
EKSKLUZIVNO! PRVE SLIKE ĆERKE DINA MERLINA Naidu smo jedva uočili u Areni, nikada se nije pojavljivala u javnosti 22:57 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
OVO SE TIČE HRVATA, MAKEDONACA, CRNOGORACA... Svetska sila sa istoka donela odluku, na novoj listi je 9 zemalja 22:45 Vesti 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48