Alo! ISPLIVALE FOTKE KOJE SU OTKRILE JEZIVU ISTINU Đilas pokušao da sakrije, ali se saznalo šta se dešavalo u Domu za decu ometenu u razvoju 17:28 Vesti 8
Alo! Darija Kisić hitno reagovala zbog nedavnih dešavanja: Oformićemo stručan tim! Ovo je nedopustivo 17:37 Vesti 1
Alo.rs VELIKA PROMENA DARIJE KISIĆ Gledaoci je nisu prepoznali kada se pojavila u emisiji - nova frizura, doterala i liniju 10:44 Vesti 2
Alo!/Tanjug/M. Š. ODLIČNO Darija Kisić-Tepavčević objavila izvanredne vesti: Prvi put nakon 15 meseci... 17:42 Vesti 0
Tanjug "DO SADA SU GUBILI STATUS OSIGURANIKA" Ministarka Kisić-Tepavčević o kriterijumima za penzionisanje 11:51 Vesti 1
Tanjug/Alo/V.P OGROMNA POMOĆ OPŠTINAMA ZA ZAPOŠLJAVANJE: Više do 670 miliona dinara za nova radna mesta 11:00 BIZ 0
Tanjug/Alo/V.P. HOĆE LI DOĆI DO PROMENE ZAKONA O PIO Oglasila se ministarka Darija Kisić Tepavčević i razrešila sve dileme 11:45 Vesti 1
Tanjug MINISTARKA KISIĆ TEPAVČEVIĆ SA DELEGACIJOM AZERBEJDŽANA: Razgovarali o odnosima dveju zemalja, evo koja je bila glavna tema na sastanku 10:50 Vesti 0
Alo HVALA VAM NA ČASTI KOJU STE DALI SRBIJI Vučić položio venac na Spomenik junacima sa Košara (FOTO) 10:22 Vesti 14
Tanjug/Alo/V.P. MINISTARKI KISIĆ TEPAVČEVIĆ ZABRANILI ULAZAK BEZ OBRAZLOZENJA: Priština poslala dopis s jednom rečenicom 16:02 Vesti 0
Tanjug; D.K. KURTI UDARIO NA DARIJU KISIĆ TEPAVČEVIĆ! Priština blokirala srpsku ministarku! 23:38 Vesti 1
Tanjug/Alo! MINISTARKA DARIJA KISIĆ POSETILA SAMOHRANU MAJKU MARINU (34) Njene ćerke su joj dale specijalan dar, a onda pomenule predsednika Vučića 13:26 Vesti 4
Alo!/D.S. DARIJA KISIĆ NA BEOGRADSKOM MARATONU Navikli smo da je viđamo u elegantnim kombinacijama, ali je danas ministarka odnela pobedu (FOTO) 07:56 >> 08:25 Vesti 2
Stilkurir/Alo/J.S. MODNA LEKCIJA DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Ovako treba da se oblači svaka poslovna žena! 13:02 Žena 1
Tanjug/Alo.rs/D.N. KRIZNI ŠTAB DONEO ODLUKU Ovo su nove mere u Srbiji - Promenjeno radno vreme kafića i restorana, a jedna stvar više neće biti besplatna 07:32 Vesti 0
TO JE NEDOPUSTIVO I TUŽNO! Darija Kisić Tepvačević o kršenju mera u "Pioniru": Te osobe pre svega čine nažao sebi! 17:44 Sport 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1