Alo/N.D./N.S. POČINJE SPEKTAKL NA TAŠU Zorica Brunclik večeras obeležava pola veka uspešne karijere, a poklon koji je dobila pre početka ostavio je sve bez teksta (VIDEO) 21:30 Vip 0
SrpskiTelegraf/Alo/Đ.M. ŽELELA SAM TROJKU SA ZORICOM I KEMIŠEM Zlata Petrović šokirala izjavom, priznala šta je uradila na slavlju kod Đanija, harmonikaš pobegao 14:54 Vip 0
Alo/K.G. ŽIVELA U SIROMAŠTVU, A SADA STANUJE U VILI Zorica Brunclik otvorila vrata svog doma i raspametila sve (FOTO) 14:03 Vip 0
Alo/Đ.M. ZORICA I KEMIŠ PRVI PUT U NOVOM VOZU Neočekivano ponašanje poznatog para izazvalo čuđenje svih prisutnih, a evo i šta su uradili (VIDEO) 08:30 Vip 0
Naj žena DA LI JE PREPOZNAJETE? Ovako je izgledala na početku karijere, onda je skroz promenila imidž i cela Jugoslavija je ludela za njom 11:56
Kurir/Alo/K.S. VESNA ZMIJANAC U VENČANICI, KEMIŠ U ODELU! Isplivale fotografije sa venčanja poznatog para, nećete ih prepoznati! (FOTO) 09:54 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. KEMIŠU SAM ŽENA, MAMA I SVE! Zorica Brunclik ispričala sve o odnosu sa mužem, pa se pohvalila vrednim darom koji je dobila za Novu godinu! 13:29 Vip 0
Alo/ Nina Denda ONDA KADA BIH PROGOVORILA NA D*PE, JA UĆUTIM Zorica Brunclik otkrila kako se pametne žene ponašaju! (VIDEO) 07:05 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. ZARAŽEN JE, JEDVA GOVORI! Zorica Brunclik progovorila o zdravstvenom stanju svog supruga Kemiša, otkazao sva gostovanja! 17:25 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. ZORICA BRUNCLIK ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Pevačica tvrdi da u Novu godinu ulazi gola, a jednu stvar želi od Kemiša! 08:16 Vip 1
Alo/D.S. NE VERUJU MI KAD PRIČAM O LJUBAVI Zorica Brunclik otkrila detalje iz braka sa Kemišom, evo kako sve zaista izgleda! 08:21 Vip 1
Srbija Danas/Alo/D.S. BIO JE ŽENSKAROŠ I NIJE ŽELEO DA SE VEŽE ZA NEKU SA TROJE DECE Zorica Brunclik priznala da je Kemiš nije primećivao, a onda ga je opčinila! 19:16 Vip 0
Alo/M.K. KRIJE SE KO ZMIJA NOGE! Kemiševu ćerku iz prvog braka niko ne poznaje, a evo čime se ona bavi! (FOTO) 18:50 Vip 0
Scandal/Alo/Đ.M. KEMIŠ SE TU NIŠTA NE PITA! Rođaci otkrili šokantne detalje iz privatnog života poznatog para, a tiče se njihovog nasledstva! 22:30 Vip 0
Alo/24sedam/T.Đ JA SAM NAJBOLJA BABA-RIBA NA ESTRADI Zorica Brunclik priznala sve o sukobu sa Sašom Popovićem! 12:20 Vip 0
Alo/Kurir/M.G. STRASAN ZAGRLJAJ BIVŠIH SUPRUŽNIKA Isplivala nikad viđena fotka s venčanja Vesne Zmijanac i Kemiša, ne liče na sebe (FOTO) 19:30 Vip 0
Kurir.rs/Alo.rs/Đ.M. Decenijama se spekulisalo da je Zorica ukrala Kemiša Vesni Zmijanac, a sada je pevačica konačno progovorila i otkrila istinu! 23:08 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31