BRAT JE GURNUO U SOBU, DROGIRAO I IŽIVLJAVAO SE NAD NJOM! Ispovest žrtve PAKLA: Javila mi se nepoznata devojka i poslala mi SNIMAK mog silovanja! 10:09 Hronika 0
DA LI JE OVO NAJBOLESNIJI ODNOS NA SVETU? Otac 18 godina nije video ćerku, pa joj NAPRAVIO DETE - postala je MAĆEHA svojim sestrama! 18:30 Razonoda 0
OTKRIVENE BOLESNE TELEGRAM GRUPE U SRBIJI Muškarci šalju intimne slike svoje dece, sestara i majki, uzimaju 50 evra na njima 12:20 Vesti 0
OTAC IZ PAKLA UMRO DVA MESECE UOČI ISTEKA ROBIJE! Monstrum koji je silovao ćerku i napravio joj dete nije dočekao slobodu 06:00 Hronika 0
LJUDI SU KAO ZOMBIJI, BESCILJNO ŠETAJU PO ULICI Incest, narkomanija i beskućništvo: Upoznajte najsiromašniji deo Amerike 17:16 Razonoda 0
SPAVALA SA BRATOM I RODILA MU SINA Evo kako danas izgleda lepa glumica koja je počinila najveći incest 17:43
MRAČNA TAJNA JOJ RAZORILA ŽIVOT Sa dve godine je usvojena, a sa 24 saznala stravičnu istinu o svojim roditeljima (FOTO) 14:20 Razonoda 0
SRPSKA INFLUENSERKA NAVUKLA GNEV JAVNOSTI! Ovako se ponaša u bazenu sa svojim odraslim sinom, momentalno se oglasili i psiholozi 21:35 Vip 0
TUŽNA ISPOVEST NAPASTVOVANE DEVOJKE Otac me je silovao, rodila sam mu dete, a sad se borim da preživim 10:01 Hronika 0
DRAGI SVI, MUŽ ME VARA SA TATOM Devojka otkrila šta se dešava iza njenih leđa, internet gori od skandaloznih video snimaka 11:48
DATA JE NA USVAJANJE, A NAKON 20 GODINA JE SVOM OCU RODILA DETE! Odmah nakon venčanja su uhapšeni, a onda je došlo do najmonstruoznijeg zločina 10:40 Vesti 0
PORODICA PUNA INCESTA! Kod njih važe čudna pravila, a ako jednu stvar uradite počnu da laju i da vas jure 09:24 Vesti 0
TVRDI DA NJENA VEZA SA OCEM NIJE LOŠA STVAR U podrumu kuće držali leševe tri bebe, bili u incestuoznoj vezi, a i dalje se ne kaju 16:45 Vesti 0
PAULINA JE OBRIJALA GLAVU DA ODBIJE DRUGE MUŠKARCE Komšije o kući horora i incesta gde su nađena tela beba 15:39 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. RODILA SA 10 GODINA Nesretna devojčica doživela šok kad je uradila DNK, a sada se nada samo jednom 13:48 Žena 0
Alo/N.D. ŽRTVA SAM SILOVANJA I INCESTA Ešli Džad progovorila o traumatičnom detinjstvu i zlostavljanju 11:10 Vip 0
Alo/Đ.M. OBRT U SLUČAJU KOJI JE ŠOKIRAO CEO SVET Evo šta je uradio nećak Rikija Martina nakon što ga je optužio za incest i izneo stravične detalje 19:05 Vip 0
Alo/A.M. NOVI DETALJI SLUČAJA LATINO ZVEZDE Otkriveno kada će Riki Martin biti saslušan, nakon optužbi njegovog nećaka za incest 17:55 Vip 0
Alo/Đ.M. RIKI MARTIN OPTUŽEN ZA INCEST Pevaču preti 50 godina zatvora, njegov nećak izneo stravične detalje u javnost, bili su u vezi 08:45 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
BIZARNO HAPŠENJE SVATOVA KOD LESKOVCA: Mlada stajala pored vozila, policija bila u ŠOKU kad su otvorili gepek! 15:16 Hronika 0
U SRBIJI REDOVI ISPRED APOTEKA Svi se žale na iste simptome, farmaceut dr Cvijetinović objašnjava o čemu se radi 13:28
NOVI PROBLEM ZA "SAJDŽIJE" Švajcarci ostali bez još jednog igrača, Srbin otkazao duel sa "orlovima" 14:45