GODINAMA SILOVAO SESTRU (11), ČAK I POSLE TEŠKE POVREDE U EKSPLOZIJI Žrtva bila na meti još jednog perverznjaka 19:45 Hronika 1
BRAT JE GURNUO U SOBU, DROGIRAO I IŽIVLJAVAO SE NAD NJOM! Ispovest žrtve PAKLA: Javila mi se nepoznata devojka i poslala mi SNIMAK mog silovanja! 10:09 Hronika 0
DA LI JE OVO NAJBOLESNIJI ODNOS NA SVETU? Otac 18 godina nije video ćerku, pa joj NAPRAVIO DETE - postala je MAĆEHA svojim sestrama! 18:30 Razonoda 0
OTKRIVENE BOLESNE TELEGRAM GRUPE U SRBIJI Muškarci šalju intimne slike svoje dece, sestara i majki, uzimaju 50 evra na njima 12:20 Vesti 0
OTAC IZ PAKLA UMRO DVA MESECE UOČI ISTEKA ROBIJE! Monstrum koji je silovao ćerku i napravio joj dete nije dočekao slobodu 06:00 Hronika 0
LJUDI SU KAO ZOMBIJI, BESCILJNO ŠETAJU PO ULICI Incest, narkomanija i beskućništvo: Upoznajte najsiromašniji deo Amerike 17:16 Razonoda 0
SPAVALA SA BRATOM I RODILA MU SINA Evo kako danas izgleda lepa glumica koja je počinila najveći incest 17:43
MRAČNA TAJNA JOJ RAZORILA ŽIVOT Sa dve godine je usvojena, a sa 24 saznala stravičnu istinu o svojim roditeljima (FOTO) 14:20 Razonoda 0
SRPSKA INFLUENSERKA NAVUKLA GNEV JAVNOSTI! Ovako se ponaša u bazenu sa svojim odraslim sinom, momentalno se oglasili i psiholozi 21:35 Vip 0
TUŽNA ISPOVEST NAPASTVOVANE DEVOJKE Otac me je silovao, rodila sam mu dete, a sad se borim da preživim 10:01 Hronika 0
DRAGI SVI, MUŽ ME VARA SA TATOM Devojka otkrila šta se dešava iza njenih leđa, internet gori od skandaloznih video snimaka 11:48
DATA JE NA USVAJANJE, A NAKON 20 GODINA JE SVOM OCU RODILA DETE! Odmah nakon venčanja su uhapšeni, a onda je došlo do najmonstruoznijeg zločina 10:40 Vesti 0
PORODICA PUNA INCESTA! Kod njih važe čudna pravila, a ako jednu stvar uradite počnu da laju i da vas jure 09:24 Vesti 0
TVRDI DA NJENA VEZA SA OCEM NIJE LOŠA STVAR U podrumu kuće držali leševe tri bebe, bili u incestuoznoj vezi, a i dalje se ne kaju 16:45 Vesti 0
PAULINA JE OBRIJALA GLAVU DA ODBIJE DRUGE MUŠKARCE Komšije o kući horora i incesta gde su nađena tela beba 15:39 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. RODILA SA 10 GODINA Nesretna devojčica doživela šok kad je uradila DNK, a sada se nada samo jednom 13:48 Žena 0
Alo/N.D. ŽRTVA SAM SILOVANJA I INCESTA Ešli Džad progovorila o traumatičnom detinjstvu i zlostavljanju 11:10 Vip 0
Alo/Đ.M. OBRT U SLUČAJU KOJI JE ŠOKIRAO CEO SVET Evo šta je uradio nećak Rikija Martina nakon što ga je optužio za incest i izneo stravične detalje 19:05 Vip 0
Alo/A.M. NOVI DETALJI SLUČAJA LATINO ZVEZDE Otkriveno kada će Riki Martin biti saslušan, nakon optužbi njegovog nećaka za incest 17:55 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25