Alo! / O. K. NIGDE BEZ KAFE Aleksandra Jeftanović otkrila koliko voli pauze, pa poslodavcima poručila samo jedno (VIDEO) 00:30 Vip 0
Alo/E.B. BILA JE VODITELJKA NA PINKU I SVE JE HIPNOTISALA LEPOTOM Odjednom je nestala, a evo kako danas izgleda Aleksandra Jeftanović! (FOTO) 18:54 Vip 0
Alo/N.S. OSTAVILA SVE U ŠOKU Voditeljka Aleksandra Jeftanović objavila fotografiju sa plaže, pa izazvala lavinu komentara (FOTO) 18:06 Vip 1
Alo/N.S. IMA 48 GODINA A PRAVA JE BOMBA Aleksandra Jeftanović uvek je bila zakopčana, sada se skinula u bikini, ređali se komentari (FOTO) 14:45 Vip 0
Espreso/Alo/J.M. EVO ŠTA JE ALEKSANDRI JEFTANOVIĆ NAJVAŽNIJE U ŽIVOTU! Popularna voditeljka redovno na svojim društvenim mrežama deli njihove fotografije! 22:11 Vip 1
Espreso/Alo/J.M. LJUBAV KOJA SE DOSTOJANSTVENO ZAVRŠILA! Poznata voditeljka i rukometaš Ognjen Kajganić su imali neobičnu emotivnu priču! 22:58 Vip 0
Alo/K.G. ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Voditeljka pozirala u kupaćem, pa napravila totalni haos, komentar samo pljušte! (FOTO) 11:53 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. OVA VODITELJKA JE ROĐAKA OGNJENA AMIDŽIĆA Ona je njegove ideje pretvorila u stvarnost, zahvaljujući njoj je dobio posao! 22:15 Vip 0
Najžena OSVANULA FOTOGRAFIJA STARA 25 GODINA: Ovako su Boško i Aleksandra izgledali na početku karijere! (FOTO) 10:28
Alo/Đ.M. OTKRIVENO U KAKVOM SU ODNOSU! Sigurno niste znali da je ova poznata voditeljka rođaka Ognjena Amidžića, a pomogla mu je i u karijeri! 11:35 Vip 0
Alo/M.K. I JA BIH GA KRILA! Aleksandra Jeftanović konačno pokazala svoju jaču polovinu! (FOTO) 15:13 Vip 0
Alo.rs/Nedeljko Kiš SUPRUG JU JE ZAMOLIO DA VIŠE NE OBJAVLJUJE NJEGOVE FOTOGRAFIJE Aleksandra Jeftanović prvi put progovorila o mužu! 07:05 Vip 0
Alo.rs/D. I. JEFTANOVIĆKA SE POJAVILA U JAVNOSTI I ZA ALO!VIP OTKRILA KAKVI SU JOVANA I ŽELJKO KAO ŠEFOVI Posle Farme mogu da vodim bilo šta! (VIDEO) 20:02 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. DESILO SE SASVIM SLUČAJNO! Poznata voditeljka progovorila o druženju sa Natašom Bekvalac, a ovo ih je spojilo i sada su nerazdvojne 12:55 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE MUŽ POZNATE VODITELJKE! Ne voli da se eksponira u javnosti, uživa u braku sa Aleksandrom, a kada vidite kako izgleda biće vam jasno zašto ga krije (FOTO) 12:32 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
"SRBIJA JE NAJVAŽNIJA DRŽAVA ZAPADNOG BALKANA I MORA DA SE PRIDRUŽI EVROPSKOJ UNIJI I TAČKA!": Poslanik iz Portugala u Evropskom parlamentu 22:51 Vesti 0
''VIŠE MI SE NE ULAZI U VODU, OČIJU MI'' Radnici dizalicom izvukli monstruma iz reke Vrbas, vilica im je pala od šoka! (VIDEO) 21:20 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 7. MAJ Škorpiji veza zapala u ozbiljnu krizu, Ovna čeka period svađa i nepoverenja, a šta je sa ostalima? 19:19
IMA 50 KOPČI NA GLAVI Isplivali jezivi detalji o stanju momka kog je Karlik Džons udario flašom 20:46