Ermin Biberović VESNA DEDIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU Hvala onima koji su me povredili, i pravili spletke otvorili su mi vrata novog i lepšeg života! 21:39 Vip 0
Vesna Đorđević MOJA ŽENA JE SVAKI DAN PLAKALA NA PLAŽI Milan Kalinić ispričao neverovatnu priču sa letovanja 21:55 Vip 0
Vesna Đorđević AKO VAS NEKO PREVARI I OSTAVI BUDITE ZAHVALNI Vesna Dedić promovisala novu knjigu, pa progovorila o ljubavnom životu 21:30 Vip 0
Ermin Biberović U OVOM LUKSUZU ŽIVI VESNA DEDIĆ Svaki kutak ostavlja bez daha, sve uređeno po poslednjoj modi! (FOTO) 21:36 Vip 0
Alo/M.Đ./A.J. ŠOKANTNO PRIZNANJE Vesna Dedić otkrila detalje koje niste znali o njoj: Gledam rijaliti, nemam ništa protiv toga! 21:57 Vip 0
Story/Alo/E.B. NOVI DEČKO VESNE DEDIĆ OSTAVLJA BEZ DAHA IZGLEDOM Jako je uticajan i moćan, a sada isplivale i zajedničke fotke, voditeljka sija u njegovom zagrljaju! (FOTO) 10:07 Vip 0
Alo/E.B. BIVŠEG MUŽA VESNE DEDIĆ SVI ZNAMO Bila je potpuno slomljena zbog njega, a konačno otkriveno kakav je otac bio njenoj ćerki! 22:20 Vip 2
Alo/V.Đ. PLAŠILA SAM SE POROĐAJA I MAJČINSTVA Vesna Dedić otkrila detalje iz privatnog života 12:38 Vip 0
Alo/E.B. PRVI PUT JE VIDIMO Ova lepotica je ćerka Vesne Dedić, svih ovih godina je strogo čuvala i krila (FOTO) 22:00 Vip 0
Telegraf/Alo/E.B. VESNA DEDIĆ NE ĆUTI VIŠE O SANJI MARINKOVIĆ: Nikad joj neće oprostiti, konačno razvezala jezik! 11:34 Vip 0
Story/Alo/E.B. VESNA DEDIĆ ZAJECALA NA SAV GLAS: Njene potresne reči kidaju dušu, nije mogla više da ćuti! 23:00 Vip 1
Alo/N.D. "NEMAM MU*A DA SE ROKNEM IZ PIŠTOLJA, TO RADIM POSTEPENO I MANJE BOLNO" Bane Vidaković nikad iskrenije o bolesti zavisnosti 17:40 Vip 0
BlicTV/Alo/M.K. NIKADA NIJE UZELA USISIVAČ U RUKE Vesna Dedić iskreno o ćerci, a onda je otkrila i kako se to zdravo hrani 22:30 Vip 0
Alo/M.K. OČARALE SU SVE Neda Ukraden i Vesna Dedić u nikad lepšem izdanju na sajmu knjiga, a redovima nije bilo kraja 21:40 Vip 0
Alo/N.S. VESNA DEDIĆ SE OPROSTILA OD GORICE NEŠOVIĆ: Napustila nas je najšarmantnija i najduhovitija iz generacije 19:28 Vip 0
Alo/N.S. VESNA DEDIĆ NAPUSTILA SRBIJU Evo sa kim je otišla na drugi kontinent i zbog čega (FOTO) 20:58 Vip 0
Alo/A.M. PONOSNA MAJKA Ćerka Vesne Dedić diplomirala, voditeljka se dirljivim rečima pohvalila na društvenim mrežama (VIDEO) 18:39 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57