Alo/Đ.M. NAKON ŠTO SU UHVAĆENI U CRNOJ GORI Njih dvoje večeras stižu na Pink da naprave haos u studiju, a društvo će im praviti i njegova simpatija 21:39 Vip 0
Alo/Đ.M. MILJANA, NENAD I ZOLA ZAJEDNO U EMISIJI Sprema se neviđeni haos na Pinku, a stiže i ona da uživo raskrinka Dejana Dragojevića i navodne prevare 14:30 Vip 0
Alo/Nina Denda ON NIJE POZNAT, NEGO PREPOZNATLJIV! DOSTA TAKVIH SAM ISPRATILA Dušica Jakovljević za Alo! o Grujinom bahatom ponašanju u emisiji 15:30 Vip 2
Alo/Đ.M. GRUJA JAVNO PRIZNAO KOLIKO JE VOLI DEJANA Bivši zadrugar raskinkao Dragojevića u programu uživo i otkrio njegov pakleni plan 09:10 Vip 1
Alo/Đ.M. PRVI PUT OČI U OČI! Nikola Grujić spreman da javno raskrinka svoju bivšu ljubavnicu Mimu nakon što je čuo stvari o njoj, a evo i kada 20:40 Vip 0
Alo/Đ.M. SVE ĆE SE RASKRINKATI Prvo suočavanje Anđela Rankovića i Sandre Rešić nakon raskida, sledi haos 18:10 Vip 0
Alo/N.S. BIO JE DETE Dejan Dragojević bio je žrtva crne magije, otkriveni šokantni detalji 17:45 Vip 0
Alo/N.S. DEJAN JE SVE URADIO DA JE VRATI! Dalila bez dlake na jeziku o bivšem mužu, nije birala reči 15:10 Vip 1
Alo/Đ.M. NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIM ZBOG KOGA JE OSTAVIO ŽENU! Kristijan sasuo Janjušu sve u lice, opleo po Maji i stavio bivšeg cimera na stub srama! 07:41 Vip 1
Alo/Đ.M. VIDEO SAM IH ZAGRLJENE! Bora Santana potvrdio da je video Sandru Rešić u prisnom odnosu sa ovim nekadašnjim učesnikom rijalitija! 11:35 Vip 0
Alo/Đ.M. JA SAM OVDE VODITELJKA! Žestoka svađa Ivane Šopić sa gledateljkom, gosti u studiju zanemeli! 21:57 Vip 1
Alo/Đ.M. POKAJALA SAM SE ŠTO SAM UŠLA! Monika konačno priznala sve o svojoj se*sualnosti i vezi sa Matorom, a otkrila i još jednu zanimljivu stvar! 22:43 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ZOVU GA MESTO BLUDA I RAZVRATA ZADRUGARA! Na ovoj tajnoj lokaciji su sinoć nakon emisije završili Maja Marinković i Filip Car! 16:22 Vip 0
Alo.rs/D. I. GOVORIO JE DA ĆE ME ZATVORITI U ŠUPU AKO NE SNIMIM ODREĐENI KLIP Miljana optužila Zolu za ucenu, pa se potukli! 11:48 Vip 0
Pink OVOME SE NIJE NADALA Zadrugarka dobija fotografije polnih organa, pa priznala da je dečko šutnuo! 12:34 Vip 0
Alo/D.S. TO JE GENERACIJSKI JAZ, ON NEĆE DA KRŠI SVOJE KODEKSE Kristina priznala da se ona i Kristijan stalno svađaju! 09:44 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57