Alo/A.J. NA KORAK DO POLJUPCA Ona je odlučila da napravi korak u odnosu sa Zolom, sela mu u krilo, pa uradila ovo! 17:45 Vip 0
Alo/A.J. "ZA MENE JE TAJ ČOVEK MRTAV" Oglasila se Miljana Kulić, dok je sa Bebicom u kolima poručuje ovo Zoli! (FOTO) 20:38 Vip 0
Alo/A.J. "AJDE SAMO DA GA VIDIMO SA DRUGOM" Marija Kulić besna uletela kod Zole, pa mu očitala lekciju i stala u odbranu svoje ćerke! 18:46 Vip 0
Alo/A.J. NOVA LJUBAV U ZADRUZI Zola priznao simpatije ovoj cimerki, ne skidaju pogled jedno sa drugog! 17:30 Vip 0
Alo/A.J. PONOVO SE BACA U AKCIJU Zola se odlučio na novi korak, nakon Miljanine diskfalifikacije krenuo na ovu cimerku! 15:23 Vip 0
Alo/A.J. VRATILA SE STAROM ZANATU Nakon što joj posao ljubavnice nije išao od ruke, Anđela Đuričić rešila da krene u sasvim drugom pravcu! 21:15 Vip 0
Alo/A.J. LOMI SVE PRED SOBOM Razjarena Miljana Kulić traži izlaz, pokušava da pobegne iz Zadruge! 23:00 Vip 0
Alo/A.J. SAD MU JE SVE JASNO Zola shvatio da Marija slavi zbog haosa sa Miljanom, odlučio da stavi tačku na vezu! 21:20 Vip 0
Alo/M.V. MILJANA IDE U ZATVOR! Zola odlučio da tuži Kulićevu, već je jednom pokušala da ga ubije, a preko ovoga joj neće preći 13:35 Vip 0
Alo/M.V. SKANDALOZNA IZJAVA MILJANE KULIĆ! Na Uskrs je lomila, divljala i bacala hranu, a evo šta navodi kao opravdanje 13:15 Vip 0
Alo/A.J. TRUDNA MILJANA KULIĆ? Zadrugarka sumnja da je ponovo u drugom stanju, ali ima jednu dilemu, šok! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. KARAMBOL U ZADRUZI Miljana sačekala da Zola zaspi, prišla mu i uradila strašnu stvar, obezbeđenje reagovalo munjevitom brzinom! 21:44 Vip 0
Alo/A.J. PLANIRA NEŠTO NEOČEKIVANO Isplivao šok snimak, Miljanu Kulić bi ove reči mogle skupo koštati! 14:10 Vip 0
Alo/A.J. ISPLIVAO DOKAZ Društvenim mrežama kruži skandalozan snimak na kome Sanja pokazuje Janjušu gole grudi (VIDEO) 21:00 Vip 0
Alo/A.J. ŽENI SE ZVEZDAN SLAVNIĆ Anđela ni ne sluti šta Zvezdan planira, sve je spremno, nakon izlaska iz Zadruge odabraće nju! 22:00 Vip 0
Alo/A.J. "ZABORAVILA JE ŠUPU GDE ME JE NAŠLA TRUDNU I UPLAKANU" Miljana otvorila dušu Zoli, pa priznala da sve ide preko njenih leđa! 15:30 Vip 0
Alo/A.J. OSTAJE BEZ HONORARA? Miljana uplašena za svoj novac, otkrila da Bebica živi u Nišu i da je na ovaj način obmanuo Sinišu! 17:50 Vip 0
Alo/A.J. NAJAVIO MU HAOS Zola otkrio šta mu smeta kod Ivana Marinkovića, pa otkrio da mu "guraju" Željka kako bi provodio vreme sa detetom! 20:00 Vip 0
Alo/A.J. "ŽAO MI JE MILJANE" Sale Luks prokomentarisao odnos Miljane i Zole, otkrio da Čolić igra igru sa njom, pa priznao i šok detalje o Bebici 23:00 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02