JELENA ĐOKOVIĆ REŠILA DA STANE NA PUT SINERU Novakova supruga poslala brutalnu poruku Italijanu (FOTO) 18:04
JELENA ĐOKOVIĆ U STAJLINGU OD POLA MILIONA Uhvatili smo Novakovu suprugu u ovom izdanju, jedna stvar nasmejala je sve 17:26 Vip 0
Deca nikad ne smeju da "zarađuju" ili se "bore" za ljubav roditelja: Jelena Đoković upozorava da se u savremenom svetu gubi smisao porodice 12:15
"GREŠIM U RODITELJSTVU, ZATO I TRAŽIM ODGOVORE" Jelena Đoković nikad iskrenije: Novak i ja smo hteli nešto dobro... 12:15 Vip 0
JELENA ĐOKOVIĆ U ULTRA KRATKOJ SUKNJI! Pokazala izvajane noge, muškarcima popadale vilice 22:45 Vip 0
ISPLIVAO VIDEO SA PROSLAVE OLIMPIJACA Snimili su Jelenu i Dijanu, sad je sve jasno, pogledajte odnos svekrve i snaje 11:04
DANICA CRNOGORČEVIĆ IMALA SAMO JEDNU REČ ZA NOVAKA! Oglasila se nakon dočeka proslave, nije mogla da prećuti 21:37 Vip 0
PILA SAM, A KASNIJE POVRAĆALA! Hit izjava Jelene Đoković, bila najveselija na proslavi sa olimpijcima, snimci se šire mrežama 17:15 Vip 0
JELENA ĐOKOVIĆ ČULA PESMU TANJE SAVIĆ I PALA U SEVDAH Prišla trudnoj Nataliji Jokić, a onda je nastao haos, zamešala kukovima 15:21 Vip 0
SIŠLA MEĐU LJUDE ODAKLE JE BODRILA SVOG MUŽA Jelena Đoković u šik haljini blista, tu su i Dijana i Srđan Đoković 13:59
ĐOKOVIĆ UVEK NARUČUJE PESME OVOG PEVAČA Novak i Jelena u transu tokom proslave, evo koju su numeru izabrali (VIDEO) 12:00
OVOG TENISERA JE JELENA LJUBILA PRE NOLETA Sada je trener, radio je s Đokovićem, a već dugo je u vezi s poznatom glumicom 09:50 Vip 0
NISAM IMALA NOVCA, TO SAM URADILA IZ MUKE Otkrivena velika tajna Jelene Đoković: Razmišljala sam kako da preživim 3 godine 18:30 Vip 0
JELENA ĐOKOVIĆ VAN SEBE NAKON POBEDE VATERPOLISTA Evo kako je reagovala na osvojeno zlato 16:50 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
KOMŠIJE SU U ŠOKU! Otkrijte neverovatne tajne o MONSTRUMU IZ GRACA koje su sve iznenadile! 22:04 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 11. JUN Blizanci će čuti lepu vest, Škorpije su napete, Vage rešavaju emotivne nesuglasice 19:21