"PRESTANITE OVO DA RADITE I SLUŽIĆEMO VAS KAO KRALJA" Konobar jasno stavio do znanja šta NE TREBA raditi sa osobljem (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
NA OVAJ TRIK NIKO NE OBRAĆA PAŽNJU, A MASOVNO GA KORISTE Kad konobar radi OVO, suptilno vam IZBIJA NOVAC iz džepa 12:40 Razonoda 0
KONOBAR NIJE DOBIO BAKŠIŠ OD NEZADOVOLJNE KORISNICE Rešio da se osveti na najsuroviji način! (VIDEO) 09:46 Razonoda 0
KONOBARI NISU NIČIJE SLUGE Na mrežama se povela rasprava o BAKŠIŠU, komentari samo pljušte 15:40 Razonoda 0
PRIČA BEOGRAĐANKE RAZBESNELA JAVNOST Jelena otkrila šta joj se dogodilo dok je radila u poznatom restoranu (VIDEO) 08:01 Vesti 0
"REČENO NAM JE DA NIKOME NE GOVORIMO O OVOME" Radnik kafića razotkrio mućku svog gazde, evo kako varaju mušterije 06:00 Vesti 0
POBEGLI SA NEPLAĆENIM RAČUNOM OD 29.000 DINARA! Nisu se nadali da su uslikani, sad ih traži ceo "Tviter" 11:49 Vesti 0
POSAO KONOBARA PROGLAŠEN NAJSTRESNIJIM NA SVETU Dođu pijani, hoće da se svađaju i ne žele ići kućama 08:40 BIZ 0
SVAKI MINUT IZLAZI NOVI OGLAS ZA POSAO KONOBARA Evo kolika je njihova dnevnica u Beogradu i koliko ukupno zarade na kraju meseca 13:09 BIZ 0
KONOBAR SNIMIO KAKO VARA PIJANE GOSTE! Kada naručujete piće, pazite da vam se ovako nešto ne dogodi (VIDEO) 10:13 Vesti 0
DNEVNICA ZA OVAJ POSAO U SRBIJI JE 60 EVRA Radi se vikendom, i sve ih je teže naći, prilično je stresno 10:23 BIZ 0
"DA LI JE TO MOGUĆE, LJUDI, ŠTA RADITE, BRE?" Tiktokerka isprozivala Beograđane zbog bizarne navike 21:05
KONOBAR ZA MESEC DANA ZARADIO 17.000 EVRA SAMO NA BAKŠIŠU To je bila gazdina ideja i mnogima se ne dopada 08:47 BIZ 0
KONOBAR IZ BEOGRADSKOG RESTORANA OVO STAVLJA LEPIM DEVOJKAMA U HRANU "Obično umešam u sos, to me jako uzbuđuje" 21:10 Vesti 0
SKANDAL U POZNATOM LETOVALIŠTU Konobar pobesneo zbog bakšiša od 500 evra, jurio čoveka po parkingu i vređao ga 19:19 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOSKVA ŠALJE VOJNIKE PREMA FRONTU! Da li se sprema najstrašnija ofanziva u poslednjih nekoliko godina? 16:04 Vesti 0
NA POMOLU ŠOKANTAN TRANSFER Dušan Vlahović pregovara sa slavnim klubom, u sve se umešao bivši kapiten Srbije 17:23